2777
2789
عنوان

تشخیص نگاه هیز از نگاه کنجکاو

| مشاهده متن کامل بحث + 1754 بازدید | 22 پست

حالا اگر به یکی دوتا خانوم گذری نگاه بندازه موردی نداره بهرحال خود ما هم ممکنه نگاه کنیم ولی اگر همه ی خانوما رو از نظر رد میکنه خب این دیگه مورد پسند نیست

ادم هیز هم که زل میزنه

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

نگاه گذرا یا یک نگاه کوتاه که طبیعیه، به هر حال آدم متوجه افراد دور و اطرافش می شه، به خاطر راه رفتنشون، لباسشون، یا حتی زیباییشون.

نگاه هیز و جنسی کاملا مشخصه به نظر من. دفعه ی بعد دقت کن، ببین ایا به افراد مختلف نگاه می کنه، مثلا به افراد پیر یا بچه های کوچیک و اینا هم نگاه می کنه یا فقط زنای جوون؟ وقتی نگاهش به زنا میافته اندامشون رو بررسی می کنه یا واقعا گذارا نگاه می کنه؟ خیلی زود جواب سوالتو می گیری. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه یک نظر هست و دقیقا به اقایونی که رد میشن هم نگاه میکنه چیز بدی نیس 

اگه فقط به خانوما بده 

اگه نگاه دنباله داره بده 

ولی بعضیا کلا به آدمایی که رد میشن یه لحظه نگاه میکنن مث خود من 

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
حالا اگر به یکی دوتا خانوم گذری نگاه بندازه موردی نداره بهرحال خود ما هم ممکنه نگاه کنیم ولی اگر همه ...

همه رو یه نظر تقریبا نگاه میکنه اما خیره نمیشه و دنبال نمیکنه...تکلیف چیه ؟هست نیست؟