2821
2789

ازیترومایسین 

ناپروکسن 

دیفن هیدرامین کامپاند

قرص جوشان ویتامین سی 

استامینفن اکسترا

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینارو که دکتر داده عزیزم میگم به جز اینا میوه ای غذایی چیزی

تا میتونی مایعات داغ بخور عین وقتی که میخوای سونوگرافی بدی پشت سر هم 

یعنی جوری که جات تو دستشویی باشه 

دیگه از آبجوش بگیر تا چای و همه مدل دمنوشا و اینا 

آبمیوه هم اب پرتقال و لیموشیرین بگیر 

نارنگی نریز

غذا هم همه چی بخور جز سرخ کردنی 

سوپ بیشتر بخور یعنی پایه ثابت غذاهات باشه حالا در کنارش برنج هم بخور

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....

بچه ها من توخونه باهمسرمم به دکتر گفتم بایدخونه برم تواتاق قرنطینه بشم گفت نه لازم نیست فقط لیوان ووسایل شخصیت جداباشه بایدماسک بزنم توخونه؟دکترکه نگفت

شربت تقویتی immunace و قرص های ویتامین d و زینک بگیر بخور و ویتامین c و مایعات زیاد ...

ویتامین d هفته ای یه باره 

زیادیش مسمومیت میاره 

حواستون باشه بچه ها

چندروزه خوب شدی؟

دفعه اول علائم ام حالت تهوع و تب بود دو روز فقط اینجوری بودم اما من تست داده بودم برا همین ۱۴ روز خونه ماسک زدم و همه چیزم جدا بود مخصوصا دستشویی چون ادرار دفعیت خطرناکه و عامل انتقاله و دفعه دوم سردرد شدید داشتم ۵ روز مداوم و لرز و بدن درد شدید انگار یکی زده باشم 😁 ولی فقط ۵ روز بعدش خوب بودم فقط ضربان قلبم بالا میرفت و بی خوابی داشتم که با قرص حل شد کلا بعد ۱۴ روز خوب میشی کاملا اما خیلی باید تقویتی بخوری چون خیلی بدن ضعیف میکنه ...

دوز روزانه و هفتگی اش موجوده ... 

50 هزار خوبه

که هفته ای یه باره 

من کرونا دارم زیاد بیمارستان میرم اینقدرا میان که مسموم شدن با ویتامین d

دز 50 رو هر روز خوردن