2777
2789
عنوان

کمک میخوام

126 بازدید | 24 پست

سلام دوستان یه سوال میکنم خواهشا نخندید من سربازم و یه لپ تاپ دارم که باطریشم در نمیاد من با لپ تاپم ماهی ۵ تومن درمیارم ولی خب داره خراب میشه از اون ور یه سیستم قدیمی دارم مال ده سال پیشه وقتی روشن میکنم ارور reboot میده به نظرتون من اگه اونو درست کنم میشه باهاش کار کرد کار من فقط وبگردی و استفاده از ورد و اکسل و پاور پوینت هستش فوتوشاپ و ویرایش ویدیو رو با لپ تا پ انجام میدم ممنون میشم کمک کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الآن بعید میدونم اون کامپیوتر که برای ده سال قبله برای برنامه فتوشاپ و ویرایش فیلم جواب بده! مگر اینکه از برنامه‌های ورژن قدیمی استفاده کنی... که اونم در سرعت و کیفیت کار تأثیر میزاره... 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
ببخشید یه سوال لپ تاپ تا چند ساعت روشن نگه میدارد 

بستگی داره به نوع لپ تاپ کاری که باهاش میکنی به اینترنت وصل شی یا نه از اول پد استفاده میکنی یا نه و خیلی چیزای دیگه

ویندوز اکس پی نصب کنم میشه کارامو بکنم خیلی قدیمیه ها ddr2 رم سی پی یو همه چیش قدیمی در حد صفر

اووووو فک نکنم بابا 

در حد فیلم دیدن خوبه این😐

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
الآن بعید میدونم اون کامپیوتر که برای ده سال قبله برای برنامه فتوشاپ و ویرایش فیلم جواب بده! مگر این ...

گفتم فوتوشاپ و اینارو با لپ تاپ انجام میدم فقط میخوام با ورد کار کنم با سیستم 

ویندوز اکس پی نصب کنم میشه کارامو بکنم خیلی قدیمیه ها ddr2 رم سی پی یو همه چیش قدیمی در حد صفر

دیگه خیلی قدیمیه 

نداری ی دست دوم بگیری؟

هزینش خوبه

چون الان همه لب تاب میخرن