2777
2789
دور پسرا رو خط بکشین بمونید براشوهرتون🥰

این عالی بود👍

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

همیشه احترام شوهرت راجلوی دیگران رعایت کن وهیچ وقت هیچ وقت جلوآدم شوهرازهرنوعش غیبت نکن فقط بامادروخواهرخودت غیبت کن اگه می خوای بکنی

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ز گهواره تا گوررررر

مجردددددد بمان.  

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم

تا استقلال مالی پیدا نکردی دور ازدواج رو خط بکش 

هیچ وقت هیچ وقت هم خودت رو دست کم نگیر 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

هیییی چی بگم والا

تا نری نمی فهمی چطو

دهنت سرویسه😩😩

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔

تا به همه ی آرزوهات نرسیدی ازدواج نکن. زمانی ازدواج کن که آرزویی جز همسر و فرزند نداشته باشی

آقااا درسته که ما خوشکل نیستیم ولی صورتمونو که میشوریم دیگه زشت ترم نمیشیم. دوتاچشم و مژه ها و یه دماغ و دوتاابرو و لب و دهن دیگه سرجاشه