2777
2789
عنوان

استرس کرونا

130 بازدید | 14 پست

سلام دوستان تو رو خدا کمک کنید بگید چع کنم من دچار وسواس و استرس کرونا شدم خیلی میترسم شب و روزم شده اینکه نکنه کرونا بگیرم واقعا بریدم از این اوضاعی که دارم تو رو خدا بگید چیکار کنم ،

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من الان مبتلام خیلی سخت نبود ☺️

علائمت چی بود؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

من دیگه اخبارکزونا رودنبال نمیکنم بزاهمین دیگه نمیترسم. بعدم فوقش میگیرم میمیرم مگه چی میشه بالاخزه یه روزبایدبمیرم. بعدم هرکی قسمت باشه میمیره کرونا هم نباشه به یه طریقی میمیره پس اصلا نگران نباش

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

اصلا اخبار منفی کرونا رو دنبال نکن 

به هیچ عنوان بهش فکر نکن 

و دعا و صلوات و قرآن از همه بیشتر بهت آرامش میده 

این همه آدم گرفتنو خوب شدن 

مبنا رو بذار رو این که انشاالله اصلا نمیگیری 

اگرم خدایی نکرده بگیری خوب میشی 

پس بسپر به خدا که خودش بهترین محافظ و نگهدارنده ست تا نخواد اتفاقی نمیفته

خدایا شکرتتتتتتت 
تب، سرفه خشک، از دست دادن بویایی و چشایی، تهوع، بیحالی

انشالله زود خوب شی

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه