2777
2789
عنوان

امروز رفتم انتقال خون 💉😍

2752 بازدید | 28 پست

سلام دخترا خوبین ؟ 

امروز رفتم خون بدم رفتم پیش پزشک دو ساعت با تعجب نگام کرد بعد جفتمون باهم خندیدیم 

فک کن هموگلبینم رو ۹ بود فشارم رو ۱۰ بود یه رب قبلشم صبحونه خورده بودم اصلا فک نمی‌کردم انقد کم خونی داشته باشم خانم دکتره هی میخندید باید دو کیسه خون به خودن اهدا کنن خاطره ای داریم بگین بخندیم 😂😂😂😂😂😂😂

بچهذ هامیدونین بخیه بپوکه خون میاد یا درد میاد یا نه ممکنه بپوکه نه درد بیاد نه خون

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچهذ هامیدونین بخیه بپوکه خون میاد یا درد میاد یا نه ممکنه بپوکه نه درد بیاد نه خون

بخیه چی؟؟

خوب اگه پاره شه ک معلومه ی چن قطره خون میاد

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

امروز ی مطلبی خوندم راجب اهدای خون کل تصوراتم بهم ریخت

اینکه میدن فلسطین ؟ 

به الف به الف ، الف الله / الف اَلَّه يا هو / هُوَ حَى هُوَ حق هُوَ مولا / هُوَ مولانا هو / يا من لَيسَ اِلّا هو / اَللّهو اَللّهو ...

داداشم یه سال با یکی از دوستاش میرن خون بدن 

دوستش کم خونی نداشته ولی دو کیسه خون ازش میگیرن طرف از هوش میره باز دوباره دو کیسه خونو بهش وصل میکنن ک بهوش بیاد🤣🤣🤣

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

امروز ی مطلبی خوندم راجب اهدای خون کل تصوراتم بهم ریخت

اینکه باش معامله میکنن؟؟

ن عزیزم اون دروغ بود

الان اهدای خون کشور ذخیره اش رو ب پایانه

فقط ۵ روز ذخیره داره

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

منم رفتم بدم  فرم پرکردم نشستم روصندلی ک بیان بگیرن یه دفعه دکتره گفت وا چرا رنگت پریده گفتم نمیدونم فردا قراره پریود شم گفت پاشو برو خونتون که تازه باید بهت خون هم بدیم ...بعدشم اب میوه و کیک بهم دادو گفت اینم میدم بهت چون قصدو نیتت خیر بود ولی نتونستی😃

بخیه چی؟؟ خوب اگه پاره شه ک معلومه ی چن قطره خون میاد

دوستم ترمیم بکارت انجام داده میگه افتادم یه لحظه  یعنی بخیش پاره شده

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
2790
2778
2791
2779
2792