2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مرحله دوم که پانسمانو خالی میکنه و پر میکنه نسبت به اولی زیاد درد نداره در هرحال از بیحسی استفاده می ...

یعنی بدون بی حسی امکان نداره ؟ اخه دندونو که خالی کرده چرا بی حسی

چرا مرحله دوم درد داره؟

ببین بستگی ب دندون خودت داره و اگه دندونت عفونت داشته ب احتمال زیاد بازم درد درد داری و بی حسی واست میزنه حتی ممکنه بخاطر عفونت دندونت ی مرحله دیگه واسش بری البته اگه خوب نشده باشه

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .
ببین بستگی ب دندون خودت داره و اگه دندونت عفونت داشته ب احتمال زیاد بازم درد درد داری و بی حسی واست ...

قبل از مرحله اول عفونت داشت که مرحله اول تموم شد عفونتش هم خوب شد بعد از چند روز 

قبل از مرحله اول عفونت داشت که مرحله اول تموم شد عفونتش هم خوب شد بعد از چند روز 

معاینتون کرد ک متوجه شدید خوب شده یا از رو ظاهرش میگید؟

معاینتون کرد ک متوجه شدید خوب شده یا از رو ظاهرش میگید؟

قرص چرک خوردم و دوهفته میگذره ورم ها هم کاملا خوابیده 

مرحله اول هم درد نداشتم من فقط از بی حسیش میترسم 

الانم که دندونرو فشار میدم اصلا درد نمیگیره یعنی حسی نداره انگار

چرا ۴ مرحله دندونت چطور بود

والا چهار مرحله بود دیگه مرحله اول بیحس کرد قشنگ عصباشو درآورد...مرحله های دیگه م بیحس نکرد فقط با ی چیز مثل سوزن و مته پاره میکرد خون میومد خیلی درد داشت مرحله سوم باز تمیز کرد  پانسمان گزاشت مرحله چهارمم پرکرد 

دیگه نمیدونم چجوری بود ولی فک کنم چون زیاد خراب شده بود و دکترمم میگفت من کارم خوب انجام میدم و...بخاطر اون بود☺

قرص چرک خوردم و دوهفته میگذره ورم ها هم کاملا خوابیده  مرحله اول هم درد نداشتم من فقط از بی حس ...

خوبه بی حسی ک درد نداره اگه خاست بزنه قسمتی ک میخاد بی حس کنه قبلش برات با پنبه لیدوکایین اون قسمت بزنه

والا چهار مرحله بود دیگه مرحله اول بیحس کرد قشنگ عصباشو درآورد...مرحله های دیگه م بیحس نکرد فقط با ی ...

چاید چند کاناله بوده مال من یه کاناله هست دندون جلو 

ولی همین که بی حسی نزنه برای من کافیه😃🤦🏼‍♀️

خوبه بی حسی ک درد نداره اگه خاست بزنه قسمتی ک میخاد بی حس کنه قبلش برات با پنبه لیدوکایین اون قسمت ب ...

من از بی حسی وحشت دارم 

راستش اون مواداذخیلی تاثیر گذار نیست چون امپول وقتی وارد میشه درد میکیره