2777
2789

الان مثلا میگن نباید لباس کوتاه پوشید و شلوار تنگ نپوشیدو.......

اگه ازاد بشه من حجابم رو نگه می دارم ولی در نهایت خوشتیپ تر از الان میشم

صلوات برای آقا صاحب الزمان 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حجاب داشتم چون افتخار میکنم که مسلمونم حتی اگه یه روز بشه برم خارج حجابمو کامل نگه میدارم تا ثابت ...

خیلی کامنت جالبی بود وجدانا 😁😁

با دوخط اول فکر کردم پوشیه میزنین اما به ناگهان   با خط اخر از گمراهی رهاندیم 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
جمله ی اخرشو نخوندی فکرکنم

وای اره ببخشید گلم

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜
خیلی کامنت جالبی بود وجدانا 😁😁 با دوخط اول فکر کردم پوشیه میزنین اما  با خط اخر از گمراهی ره ...

ارع همه همین فکرو میکنن

فک‌میکنن حجاب یعنی چادر و‌پوشیه

درصورتی که میتونی شاد و‌مانتویی ولی حجاب کامل باشه

و حیا و عفت داشته باشی

ایران اگه مثله اروپا بشه من همچنان دوست دارم مسلمون واقعی بمونم و حجابم رو کامل حفظ کنم....همونطوری که مادرم تو زمان شاه همکلاسیهاش با تاپ و دامن تو مدرسه بودن فقط مامانم و چند نفر دیگه با حجاب بودن...همیشه همرنگ جماعت شدن خوب نیست حتی به قیمت رسوایی

هرسال نااگاهانه از سالروز مرگ خود عبور میکنیم....
خیلی کامنت جالبی بود وجدانا 😁😁 با دوخط اول فکر کردم پوشیه میزنین اما به ناگهان   با خط ...

اره منم  

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜
من که چه همه با روبنده راه برن چه بدون لباس باهمین چادر که دارم بازم هستم😊

منم

منم ماچ کن

ژووووون آچارو ماچ نکنم و کیو ماچ کنم ننه😘😗😗😗

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

ایران اگه مثله اروپا بشه من همچنان دوست دارم مسلمون واقعی بمونم و حجابم رو کامل حفظ کنم....همونطوری ...

کاملا درسته   

واااا قبلا مگه ججوری بوودن..والا ۵۰سال پیش مردم خیلی اعتقاداتشون از الان قوی تر بود و مذهبی ها جایگا ...

منظورتون از قبلا کی هست دوران پهلوی که بزور کشف حجاب شد یا قبل صدر اسلام....میشه ریپ نزنی دوست عزیزم.دنبال دردسر نیستم

بی حجابی از شرایط شیعه بودن نیست.واکثر ایرانیان شیعه هستن...واینکه کسی بگه به اطف خدا حجاب برداشته بشه کاملا بی منطقیه که اینو از لطف خدا بدونه...چون خداوند درقران از پوشش و حجاب گفتن نه بی حجابی...

پس درسته بگیم چقدر خوبه که به لطف خدا در جامعمون کشف حجاب امکان پذیر نیست

الهی شکر

سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری  ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........

وجدانا الانم فرقی نداره همه هر جور دوست دارن میگردن

مراسماتشونو هرجور دوست دارن برگزار میکنن فقط یه شال یا روسری به صورت نمادین اونم بعضی جاها روی سره ملته اونم نه همه جا

مانتوها شلوارا کفشا 

همون قانون حجاب نباشه سنگین ترن واقعا فقط اسمشه

نگاه و صداو وجود نازنینتو دیگه واسه همیشه کم دارم مامان بزرگ عزیزم.