2777
2789
عنوان

بیایید یه لحظه

73 بازدید | 13 پست

برادر شوهرم داره میره جهیزیه زنش رو بیاره پدرشوهر م هفت ماه پیش فوت کرد عروسی نمیگیرن فقط یه مهمونی ساده س ولی به شوهرم اصلا نگفت میخوام جهیزیه زنم رو بیارم بنظرتون ما بریم تو مهمونی که گرفته لطفا بی احترامی نکنید شما واسه جهیزیه میگید به کسی یا نه

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای مهمونی دعوت شدید

نه هیچ کس چیزی نگفته فعلا میخوان جهاز بیارن دو سه روز دیگه مهمونیه

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘

وابرید دیگه این توقعاتو بریزین دور مگرن زندگی رو برای خودتون خراب میکنین ب کام خودتون تلخ میکنین،برید ولی گلایتونم بکنین و بعدشم بذار شوهرت خودش بگه توخودتو بد نکن

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

حالا چه اهمیتی داره  که اطلاع بده ؟

برا مهمونی دعوت کرد برید نکرد یه تبریک و کادو والسلام 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
وابرید دیگه این توقعاتو بریزین دور مگرن زندگی رو برای خودتون خراب میکنین ب کام خودتون تلخ میکنین،بری ...

من انتظار ندارم داداش خودشو حداقل در جریان بزاره

برا جهاز ما اطلاع رسانی نمیکنیم خانواده عروس مادری خوااری کسی با داماد میچینن اخر سر خانواده دوماد خواهر و مادر و اینا میرن میبینن و تشکر و والسلام اینا تازه میخوان ببرن اگه به کمک شما احتیاج داشتن حتمد خودشون میگفتن زودتر 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
برا جهاز ما اطلاع رسانی نمیکنیم خانواده عروس مادری خوااری کسی با داماد میچینن اخر سر خانواده دوماد خ ...

اخه به اون یکی داداشش گفته عزیزم

اخه به اون یکی داداشش گفته عزیزم

حالا شاید یادش رفته بگه ولش کن کام خودتو تلخ نکن درک میکنم که ادم اولش میخوره تو ذوقش ولی همینجوری ادم هی فکرش و انرژیشو صرف چیزای بیخود میکنه 

من انتظار ندارم داداش خودشو حداقل در جریان بزاره

میگم ک عین ما بعد برید حضوری گلایتونو بکنین،خودخوری نکنین.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰