2777
2789

سلام پدرم بیشتر کافیه حرفی بزنه همسرم خیلی گارد میگیره و گذشت نداره خستم کرده همه خوبی ها رو نمیبینه و فقط اگه خطایی سر بزنه که خوشش نیاد قهر میکنه و گاردمیگیره طوری که هر چی بهش میگم مثلا منظورش این نبوده یافلان قبول نمیکنه و دعوا را میندازه الان من باردارم پر خطره بارداریم مادرم هر کاری میکنه بازم بهانه میگیره و دعوا راه میندازه میگه  که مثلا من حالم خوب هس مامانم میره خونش کافبه حالم بد بشه میگه ماددت ببخیاله چرا رف دعوا میکنه وقتی هم میاد میگه چرا گفتی بیاد من خودم میبرمت دکتر بهت میریم مگه بچه هستی میگم چرا اذیت میکنی مگه مادرم حرفی زده میگه نه ولی تو چرا زنگ میزنی بیان مبگم مگه نمیگی که مادرت پیشت باشه چرا هر دفعه به چیزی میگی بعدش قهر میکنه میره تو اتاقش خستم کرده تو روخدا بگید چیکار کنم‌😔😔😔😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااا

بگو مگه مادرم وظیفه داره بیاد پیش من بمونه؟؟

چرا بهش رو میدی؟

گفت بابات فلان بگو تو که حرف خودتو میزنی منم توضیح نمی دم پس

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

ایش چقد بچه هست

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

اول اینکه زیاد بهش رو دادی پرو شده

دوم اینکه بهانه است به نظرم

مادرت وظیفه نداره بیاد بهت برسه بگو خودت بمون خونه بهم برس یا بگو مادرخواهلت بیان 

همیشه جلو مردا باید طلبکار باشی اینو یادت نره وقتی پدرت چیزی میگه نیاز نیس توضیح بدی همون بگو هر طور دوست داری فکر کن

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
کلا ظاهرا مردا خوبی خانواده تو رو نمیبینن اما بدیشونو حتما میبینن. درباره خانواده خودشون کاملا برعکس

حالم بد هس نمیدونم چیکار کنم از اون ور ماددم میره خ نش میگه بچشو ول کرد از اون ور میادمیگه چراگفتی اومدن ماددم همه کارامو میکنه به خدا خود شوهرم باهاشون خوبه یهوووو از این رو به اون‌رو میشه بعد چند روز میره تو قیافه 

انگار مادرت تورو حامله کرد ک توقع داره بگو بچه خواستی خودتم نوکری منو بچمو بکن 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

لابد ب قهراش حساسی برای همین پرو شده اصلا لازم نیس حساس باشی و توضیح بدی بی محلیش کن هر چی گفت بزار هر چی میخاد قهر باشه از سرش میفته 

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   
وااا بگو مگه مادرم وظیفه داره بیاد پیش من بمونه؟؟ چرا بهش رو میدی؟ گفت بابات فلان بگو تو که حرف خ ...

مادر شوهرم طبقه پایین خونمون هست اون همش به شوهرم دیکته میکنه و میگه که مادر من همش کمک دست مابوده و وظیفسه که میکنه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز