2821
2789
عنوان

تولد دخترمه

125 بازدید | 11 پست

خیلی ناراحتم امسال دوسالش میشه پارسال هم نتونستم واسش تولد خوب بگیرم..امسال هم به خاطر شرایط کرونا نمیشه..میخام مهمون دعوت کنم تدارک ببینم مجبورم همش تو بازار دنبال تم و خوراکی باشم که تو این شرایط درست نیست. میخام پارچه بگیرم و بوم خیاط واسمون لباس ست بدوزه و بریم آتلیه و عکس پاییزه بگیریم یا یه کلیپ براش درست کنم بازم نه میشه برم خیاطی نه آتلیه..ناراحتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین‌که کاری کنید روز تولدش بهش خوش بگذره کافیه

نه لازم به مهمون دعوت کردن هست ن تشکیلات

فقط احساس خوشحالی داشته باشه

اون روز رو منهای کار های روزمرت  صرف دخترت کن 

کنارش بشین ، باهاش بازی کن ..

اون روز کلا بهش خوش بگذره 

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

من ماه دیگه تماس گرفتم بیان دکور بچینن ، ماکت کیکم سفارش دادم ، با همین اتلیه ی کارنیک که تبلیغ تو پیجه هم صحبت کردم قراره بیان برای عکاسی ، مامانبزرگ بابابزرگا هم ۴ تا مهمونامونن

کلی بادکنک بخر و فشفشه ..واسش کیک و ژله درست کن..کادویی ک احساس میکنی خیلی دوست داره واسش بخر..با عکسای نوزادی ش کلیپ درست کن و روز تولدش واسش بزن.. مطمئن باش..خیلی هم بهش خوش میگذره..

مهمون و تم و لباس و۰۰۰۰فقط خوشی بزرگتراس...وگرنه بچه ها با همینی ک گفتم یه دنیا ذوق میکنن..عکسایی هم ک خودت ازش گرفتی چاپ کن..ک یادگار بمونه از تولد کرونایی ش😄

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792