2777
2789
عنوان

تولد دخترمه

125 بازدید | 11 پست

خیلی ناراحتم امسال دوسالش میشه پارسال هم نتونستم واسش تولد خوب بگیرم..امسال هم به خاطر شرایط کرونا نمیشه..میخام مهمون دعوت کنم تدارک ببینم مجبورم همش تو بازار دنبال تم و خوراکی باشم که تو این شرایط درست نیست. میخام پارچه بگیرم و بوم خیاط واسمون لباس ست بدوزه و بریم آتلیه و عکس پاییزه بگیریم یا یه کلیپ براش درست کنم بازم نه میشه برم خیاطی نه آتلیه..ناراحتم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همین‌که کاری کنید روز تولدش بهش خوش بگذره کافیه

نه لازم به مهمون دعوت کردن هست ن تشکیلات

فقط احساس خوشحالی داشته باشه

اون روز رو منهای کار های روزمرت  صرف دخترت کن 

کنارش بشین ، باهاش بازی کن ..

اون روز کلا بهش خوش بگذره 

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

کلی بادکنک بخر و فشفشه ..واسش کیک و ژله درست کن..کادویی ک احساس میکنی خیلی دوست داره واسش بخر..با عکسای نوزادی ش کلیپ درست کن و روز تولدش واسش بزن.. مطمئن باش..خیلی هم بهش خوش میگذره..

مهمون و تم و لباس و۰۰۰۰فقط خوشی بزرگتراس...وگرنه بچه ها با همینی ک گفتم یه دنیا ذوق میکنن..عکسایی هم ک خودت ازش گرفتی چاپ کن..ک یادگار بمونه از تولد کرونایی ش😄