2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلی مراقب خودتون باشین بله کار خوبی میکنین خودتون تقویت کنین. همه چی محلی بخرین و بخورین

چشم حتما 

شما هم‌مواظب خودتون باشید . 

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین .

اره زیاد ....اونم بخاطر هورمونی ک میزنن بهشون😑

کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍    بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔‌‌‌‎‌‌‌🎸   یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔‌ کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می ‌رفت ؛که خسته‌ام ...خرابم ...ویرانم .......😔
من توضیح کلی که میدونم چطوریه بدم اول اینکه اینا مرغ نیستن کلا خروس هستن و اینا جوجه چهل روزه ان به ...

من عموم تو مرغداری کارمیکنه میگن خروس هارو میکشن اینایی میخوریم مرغه ن خروس

من عموم تو مرغداری کارمیکنه میگن خروس هارو میکشن اینایی میخوریم مرغه ن خروس

نه بابا مرغ رو برای تخمش میخوان چرا باید بکشن اینطوری که ضرر میکنن. 

حالا من اینطوری شنیدم دیگه نمیتونم به گردن بگیرم اگر کسی بزاش مهمه یا باید خودش بره مستقیم زندشو بخره یا تحقیق کنه

اگه بخوایم کباب کنیم چطور

برای کباب کردن تو مواد بخوابونید و روغنی رو که نوقع کباب ازش میچکه رو بذارین بریزه زمین و اگر هم بریونی میخرین از بیرون مرغ زیرین رو بر ندارین چون روغن و آب مرغ های بالایی میریزه رو پایین تری ها هم ضرر چربیش بیشتره هم همورمونی هم باشه میریزه روشون. اولی رو بردارین همیشه.