2777
2789
عنوان

دلو زدم ب دریا😢😖

226 بازدید | 16 پست

۶ روزه رفته با بهونه اینکه آس و پاسم و تا چن سال اینجوری میمونم و تو نمیتونی ب پام بمونی و با یکی از خواستگارات ازدواج میکنی اونموقع من داغون میشم..بلخره تونستم تو اینستا انفالو و ریموش کنم واقعا حالم بده💔حس میکنم تازه الان همه چی تموم شد

دعام کنین😢💕💔

:)

چیزی گفتی ک این حرفارو زد یاخودش گفت

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گل دختر ، اصلا غصه نخور

مردی که تو رو بخواد شده باشه می‌ره کارگری که به قول خودش تو رو خوشبخت کنه 

چون کار درستی کردی پس نگران نباش کم کم آروم میشی

مثل شهلا در رگهای احمد ذوقی🍃🥀
چیزی گفتی ک این حرفارو زد یاخودش گفت

نه من هیچی نگفتم همش سعی کردم باهاش بسازم حتی میگفتم بریم پارک بیشتر خوش میگذره نریم کافه کافه دوس ندارم😢💔بخاطر اینکه میدونسم وضع مالیش خوب نی

آفرین، خوب گفتی.. بهووووونه..

برای آرامش دلت دعا میکنم❤️❤️❤️❤️❤️ 

🌱  فإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا  🌱 به یادآر شبی را که با بغض و گریه سر کردی و هر ثانیه انگار جان می دادی و تصور میکردی که این شب، تمام نخواهد شد.اما صبح ، با تلنگر آفتاب بیدار شدی، رسوبات غم را از صورتت تکاندی نفس عمیقی کشیدی، ازجایت بلندشدی و ایستادی تا قـویتر از روزهای قبل، برای آرزوهایت، تلاش کنی .غصه ها همینقدر کـوتاهند و سختی ها همینقدر زودگذر .
گل دختر ، اصلا غصه نخور مردی که تو رو بخواد شده باشه می‌ره کارگری که به قول خودش تو رو خوشبخت کنه&n ...

اره خیلی ضعیف بود زودی کم آورد با وجود اینکه ب زور قبولش کرده بودم ک ازم قول گرفته بود ک هیچ وخ تنهاش نذارم ولی اینجوری کرد

مرسی از شما💔💕

نه من هیچی نگفتم همش سعی کردم باهاش بسازم حتی میگفتم بریم پارک بیشتر خوش میگذره نریم کافه کافه دوس ن ...

بیخیال بهش فکرنکن 

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
اره خیلی ضعیف بود زودی کم آورد با وجود اینکه ب زور قبولش کرده بودم ک ازم قول گرفته بود ک هیچ وخ تنها ...

خواهش میکنم عزیزم 

به خدا توکل کن ، کم کم از این حال و هوا درمیای

مثل شهلا در رگهای احمد ذوقی🍃🥀