2777
2789
عنوان

من آدم عجیبیم؟؟؟

228 بازدید | 30 پست

من تنهایی رو خیلی دوست دارم یعنی 

مثلا شوهر من کارش شیفتی هست شبا که خونه نمیشه من میرم خونه مامانم اینا شیفتای روزم خونه تنها میمونم که خیلی دوست دارم ولی مادرشوهرم همش میگه تنها نمون میترسی آخه خودش از تنهایی میارسه ولی من نه، بهش میگم بخدا من عاشق تنهایی هستم اذیت نمیشم اما فکر میکنه دروغ میگم من حتی دوست دارم شبا که شوهرم نیست تنها باشم ولی چون خونمون ویلایی شوهرم نمیذاره میگه برو خونه مامانت اینا الان مشکل من اینکه مادرشوهرم فکر میکنه من دروغ میگم دوست دارم تنها بمونم فکر میکنه من افسردم چیکار کنم ؟؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقن منم همین مشکلو داشتم مقاومت کردم واینقد گفتم ک با تنهایی مشکلی ندارم تا براشون جا افتاد،فک کنم شمام اول ازدواجتونه بعدها عادت میکنن،فقط سرحرفت بمون

عاشق اینم تو ی کلبه تو دل جنگل باشم با نم نم بارونو بوی آتیشو صدای قطره های بارووون با ی چای آتیشی و تًرق توروقه سوختن چوب.....اخ ک چ لذت بخشه
مهمه مگه فکر مادرشوهر؟

آخه همش میگه بیا خونه مامنم به دلایلی واقعا معذب اونجا همش باید بشینم رو مبل مثل مهمونا تو خونه خودمون دراز میکشم فیلم میبینم ولی اونجا نمیتونم