2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قشنگ که پیاز داغو گوجتو تفت دادی اب برنجتو مثل قبلش نریز کمتر بریز که خمیر نشه اخه گوجه هم اب داره بعد برنجو قاطی موادت بکن تا کمی اب داره برنجتو جمع کن روغنشم زیاد بزن دم کن بزار 

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍

عزیزم باید اول یکم پیازا ریز خوردکنی گوجه راهم هرجور دوست داری اما من دوست دارم حبه قندی باشه خوب سرخ کنی آب گوجه کشیده بشه بعد کم آب بریزی و برنجتا بریزی باید قاشقا که هم میزنی نه راحت بچرخه تو قابلمه نه زور ببره خخخخ.نمک وروغن وفلفل وزردچوبه هم که خودت بلدی..من عاشق این غذام خصوصا با تخم مرغ توش و سالادشیرازی....ته دیگشم که....

اول گوجه رنده شده رو میزارم یکم تفت بخوره تغییر رنگ بده یک قاشق رب اضافه میکنم زردچوبه و نمک

بعد اگر میخوای خوب در بیاد اول از برنج ایرانی استفاده کن

بعد اینکه ببین اب گوجه چقدره

حدودا چند پیمانست

مثلا باید اندازه برنجت باشه

مثلا دو پیمانه برنج داری---دو تا و نصف اب گوجه داشته باشه خوبه

اگر سیب زمینی نگینی هم میریزی داخلش اب سه پیمانه باشه

اب گوجه کم بود اب اضافه کن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من گوجرو رنده میکنم میریزم روش با یک لیوان اب برای سه نفر تقریبا 2 ساعت میزارم برنجم با مواد گوجم خیس بخوره با همونم میزارم دم بکشه بعدپیازو  سرخ میکنم ادویمو میزنم بهش اضافه میکنم با سیب زمینی 😍

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

وای چه دلم خواست 😋

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘