2777
2789
عنوان

میخوام چاق بشم😕البته نامزدم دوس داره چاق بشم +عکس اندام

| مشاهده متن کامل بحث + 2004 بازدید | 135 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی سایتیا همشون قدشون بالای 170  اون کوتاه ها همه منم😑😑😑

من 167

وزن 55 (متغیر البته ولی همون حدود)

دقیقا به قدم حس اُپن آشپزخونه دارم و در آرزوی 7-8 سانت اضافه قد میسوزم  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

سایت درسته بزاردیگه،چه جوری جواب کامنت میدی ولی واسه عکس نتت ضعیفه😕

دوباره داشتنت.... تنها نداشته ام هست که روزی هزار بار در حسرتش میمیرم پدر..😔💔🖤 میشه لطفا واسه شادی روح بابای مهربونم یه صلوات بفرستی؟
من 167 وزن 55 (متغیر البته ولی همون حدود) دقیقا به قدم حس اُپن آشپزخونه دارم و در آرزوی 7-8 سانت ا ...

شما منی یا من شمام؟😁

منم هم قد و تقریبا هم وزن شمام یکی دو کیلو کمترم...

بابا ۱۶۷ که خوبه کجاش کوتاست😁

سایت درسته بزاردیگه،چه جوری جواب کامنت میدی ولی واسه عکس نتت ضعیفه😕

حرف-حساب# 😂

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
من 167 وزن 55 (متغیر البته ولی همون حدود) دقیقا به قدم حس اُپن آشپزخونه دارم و در آرزوی 7-8 سانت ا ...

من 164 قدم 

وزنم 68

من چاقم😣😣😣😣😣

وخدایی که نگه داشت دلم را از غم .......;وانگهی گفت کمی صبر و مدارا تا دم........🌼🌼

وا خو سایت درسته چرا نمیزاری

همونو بگو نمیخوام عکس بزارم

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

اسی از عکست اسکرین بگیر بد بزار

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
وزنتون به نسبت قدتون عالیه  ببین دل خودت چی میخواد انقدر بله قربان شوهراتون نباشید !

شوهرم نه حتی نامزد،پرو میشه رو سرت استارتر پس فردا میگع باید رنگ چشاتن عوض کنی😐😐😐😐😐

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌