من بچه دوقلو گیرم اومد بعد مامانم بخاطر گرفتاری ک براش پیش اومد نتونست خیلی بیاد مواظبم شوهرمم رفت ی چن روز مادرشو اورد ولی اینکمک ک نکرد هیچ جا خوش کرد شوهرمم کارش بیرونه ب بهونه اینکه شبا تو خونه تنهان و میرم کمک عروسم میاد اینجا ولی همش فکر شکمشه مدام میگه اینو درس کن اونو بیار بخورم من ی بچه دیگه ام دارم بعد ی سوپی چیزیزک برا اون درس میکنم میگه بدهمنم بخورم ی کم گردو بادام برا بچه ام خریدمکهمه رو خورده بچه ها و شوهرش هم از خداشونه میان میزارن اینجا ی بار درو باز نکردم سریع زنگ زد ب شوهرم گفت منم گفتم نشنیدم ولی باور نکرد چن بار ب شوهرم گفتم من کمک نمیخام من شبا نمیترسم اگه بگم این فقط برا خوردن میاد میترسم شوهرمم جنجال ب ما کنه بگه خونواده خودت هم نیان نمیدونم چیکار کنم تو خرج خودم موندم اینم وباله گردنمه اگه ب شوهرم بگم میگمکخودم خرجشو میدم ولی نمیده ب اندازه کافی بشور بپزشم برا منه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
تقصیر خودته رو دادی من مادرشوهر اوایل همش خونه ما بود میگفت دوست دارم اینجارو😐هیچکارم نمیکرد همشم زنگ میزد اینور اونور و همه رو جمع میکرد حساب کار رو دادم دستشویی به من چه ی بار منو دعوت نمیکنه همش میخاد بره مهمونی منم به شوهرم گفتم من دارم میرم سرکار اصلا تو خونه نمیموندم البته بچه نداشتم اونموقع😁
وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
یا اینکه به شوهرت بگو من میخوام تو خونه خودم راحت باشه هروق دلم خواس بخورم یا بخوابم این طوری که همیشه مهمون خونم باشه معذب میشم بره به خانوادش برسه یه وق نگن مامانم همش اونجابودبه کارای ما نرسید
آره وقتی با احترام هم بگی بد نمیشه بینتونم خراب نمیشه
بگو خودت از مادرت تشکر کن بگو دیگه باید به این شرایط عادت کنن و الانم بچه ها یکم بزرگتر شدن با نگهداریشون کنار اومده و دیگه زیاد اذیتش نمیکنن
( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
وای هیچ وقت یادم نمیره من تازه سزارین کرده بودم چون مادر خودم فوت کرده مجبور شدم چند روز به اصرار شو ...
خدا خیرش بده شوهرتو میگم
من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!! 👈🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان! وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن » به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚
مادر شوهر من کلا شاید ۵ بار تو این یه سال ازدواجم خونمون نیومده بنده خدا وقتی هم میاد با کلی تعارف ...
دمش هم گرم قدرشو بدون.مادر شوهر منم شکمو نیست ولی تو کارام دخالت میکنه مثلا دایم چک میکنه ببینه لباس کثیف دارم یا نه یا میگه الان بشور یا خودش میره تو حموم ودست به کارمیشه😐😐حالم از این کارش به هم میخوره
خداروشکر انشاالله همه ی مردا مثل شوهر شما هوای خانومشونو داشته باشن
من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!! 👈🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان! وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن » به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚