2777
2789

اینا اگر هم چدن باشن همشون روکش دارن، یعنی همون لایه ای که بعد یه مدت خراب میشه، چدن بدون روکش نیستن، پس گول چدن گفتنشون رو نخور و پول زیادی نده، چدن اصل خیلی سنگینه، دست آدم میشکنه یه روز بخواد باهاش کار کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با سلام بنده نماینده فروش محصولات چدنی اصل هستم. با ضمانت دو ساله تعویض . لطفا پبج بنده رو در اینsتاگرام دنبال بفرمایید و توضیحات داده شده را در خصوص ظروف چدنی و خواص آنها بخوانید . ادرس پیج من در اینستاگرام chodan_iran 

با سلام بنده نماینده فروش محصولات چدنی اصل هستم. لطفا پیج من رو در اینستاگرام دنبال بفرمائید و از اطلاعات داده شده در خصوص ظروف چدن و خواص انها استفاده نمائید.  chodan_iran
درسته روکشش معمولا چند وقت سالم میمونه؟

با سلام بنده نماینده فروش محصولات چدنی اصل هستم. با ضمانت دو ساله تعویض . لطفا پبج بنده رو در اینsتاگرام دنبال بفرمایید و توضیحات داده شده را در خصوص ظروف چدنی و خواص آنها بخوانید . ادرس پیج من در اینستاگرام chodan_iran 

با سلام بنده نماینده فروش محصولات چدنی اصل هستم. لطفا پیج من رو در اینستاگرام دنبال بفرمائید و از اطلاعات داده شده در خصوص ظروف چدن و خواص انها استفاده نمائید.  chodan_iran

سلام دوستان 

من  نماینده فروش چندین برند محصولات چدنی اصل هستم با دو سال ضمانت تعویض . جهت دیدن عکس ها پیج اینستاگرام رو فالو بفرمایید . chodan_iran