2777
2789
بخاطراینکه عزیزم پره اکلامپسی من رو دقیقه نود متوجه شدن ینی وقتیکه امپول فشار رو زدن که طبیعی زایمان ...

..

خیلی سخته خدابهت صبر بده🙏🙏

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فشارت چند بود؟؟

حین عمل فشارم18بوده متاسفانه بقول دکترا زنده موندنم معجزه بوده فشارم که رفته بود بالا پلاکتم اومده بود پایین وخونریزی شدید داشتم تانزدیکی مرگ رفتمو برگشتم خداواسه هیچکس نیاره من سه روز توی ای سی یو بستری بودم😔

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍
بخاطراینکه عزیزم پره اکلامپسی من رو دقیقه نود متوجه شدن ینی وقتیکه امپول فشار رو زدن که طبیعی زایمان ...

عزیزم خدابهت صبر بده و یه نی نی سالم که بغلش کنی 

همه کسم دخترم❤
حین عمل فشارم18بوده متاسفانه بقول دکترا زنده موندنم معجزه بوده فشارم که رفته بود بالا پلاکتم اومده ب ...

عزیزم😢پس یعنی باید فشارت کمتر میبود یا آمپول فشار بهت نمیزدن؟

همه کسم دخترم❤
عزیزم😢پس یعنی باید فشارت کمتر میبود یا آمپول فشار بهت نمیزدن؟

فکرنکنم ربطی به آمپول فشار داشته باشه چون ماما که داشت آمپول رو میزد داخل سرم گفتم خیس شدم بعد گفت اشکال نداره کیسه آبت پاره شده بعددیدم دکترو صداکرد همینکه دکتر معاینه کرد گفت سریع ببرینش اتاق عمل ینی دودقیقه ازتزریق آمپول فشار نگذشته بود که اینطور شدم اما خب فشارم خیلی بالابوده دکتری که عملم کرد گفت من وقتی فشارتو دیدم وخونریزیتو گفتم تودیگه زنده نمیمونی اما خب معجزه شده که الان زنده ای

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍