2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حداقلش عزیزم باید6ماه صبرکنی منم بچمو توهفته37ازدست دادم بخاطر مسمومیت بارداری ومن سزارین بودم میگفتن بعدیکسال باردارشو اما من بعد شش ماه باردارشدم چند هفته دیگه هم انشالله نی نیم بدنیا میاد بنظرم اولین قدم اینه که حتما بامشورت پزشک باردار شو وتحت نظرباش احتمالا دکترهم همون 6ماه به بعداجازه بارداری میده

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍
حداقلش عزیزم باید6ماه صبرکنی منم بچمو توهفته37ازدست دادم بخاطر مسمومیت بارداری ومن سزارین بودم میگفت ...

..

.چرا مگه مسمومیت بارداری چی میشه؟

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏
خیلی بد باشه فک کنم ختم بارداری میدن

خواهرم بستری شد بچه صحیح و سالم دنیا اومد..خب نمیشه بچه رو دنیا بیاری؟؟ 37هفته که خوب بوده چرا نمونده😢😢

.. .چرا مگه مسمومیت بارداری چی میشه؟

مسمومیت بارداری همون فشارخون بالا یاپره اکلامپسی اگه متوجه نشی باعث مرگ بچه ومادر میشه که متاسفانه من متوجه نشدم وتحت نظر دکترم نبودم که بچمو ازدست دادم😔

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍
مسمومیت بارداری همون فشارخون بالا یاپره اکلامپسی اگه متوجه نشی باعث مرگ بچه ومادر میشه که متاسفانه م ...

ـ

اخی😔 انشالله که نی نی صحیح و سالم بدنیا بیاد..پس جدی هس چون یکی از اقوام هم بارداره فشارخون و قندش بالاست الان بستریه تا زایمان

خواهرم بستری شد بچه صحیح و سالم دنیا اومد..خب نمیشه بچه رو دنیا بیاری؟؟ 37هفته که خوب بوده چرا نموند ...

بخاطراینکه عزیزم پره اکلامپسی من رو دقیقه نود متوجه شدن ینی وقتیکه امپول فشار رو زدن که طبیعی زایمان کنم اونجا دکتر متوجه شد که کیسه آبم خونیه وسریع سزارین کردن چون جفتم کنده شده بود واکسیژن به بچم نرسیده بود دچار آسیب مغزی شد😔