2777
2789
عنوان

همسایه

198 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

میخوام از تو در مورد اینکه چطوربا همسایه طبقه پایین ارتباط بگیرم بپرسم

من به دختر دوساله دارم که تواین قرنطینه بچه ام آنقدر تنها مونده که نگم چقدر عصبی شده

اونا دوتا بچه دارن میخوام دخترم با بچه هاش بازی کنه 

ما پنج ساله تو ساختمون هستیم اونا خرداد اومدن و تا الان هی رابطه ایی نبوده جز یکبا سلام علیک تو حیاط 

چه جوری باهاشون ارتباط بگیرم نمیدونم

خانومی هم سن و سال خودمه

رفت وآمد باهمسایه دوست ندارم مخصوصا الان تو کرونا

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برابچت ازاین رنگ انگشتیا بگیر اسباب بازی های مخصوص سنش بگیر سرگرمش کن تو خونه

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
به نظر من که اصلا ارتباط نگیر چه کاریه تو این دوران! اونا هم کار خوبی میکنن سرشون به کار خودشونه حتم ...

چرا باباشون بارها مارو تو پارکینگ دیده به دخترم گفته بیا خونه ما با بچه ها بازی کن.....

بنظرم بهتره ارتباط نگیری چون شاید ایشون خوشش نیاد مثلا خود من اصلا ارتباط با همسایه و رفت و امد رو ب ...

منم اصلا دوست ندارم بخاطر دخترم و بچه اون والا نه با خودشو ...

منم اصلا دوست ندارم بخاطر دخترم و بچه اون والا نه با خودشو ...

خب عب نداره همون دیگه شاید خوشش نیاد بچه هاش بیان خونه ی شما یا دختر تو بره خونه اونا ! الان کمتر کسی هست که بخواد با یکی رفت و امد داشته باشه حالا نظر من اینه