2777
2789
عنوان

از همه شاکی م

160 بازدید | 14 پست

از زن داداش بی شعورم که یه دشمنه به تمام معناست و سالی یه بار جواب سلام ما رو نمیده ولی اویزون زن داداششه 

از خواهر شوهره عن ترم که سالی یه بار یه زنگ به ما نمی زنه از ما تحت خواهر شوهرش جدا نمیشه 

از مادر شوهره کم فهمم که به پسرش یه زره اهمیت نمیده 

بازم از مادر شوهره کم فهمم که تو اوج مشکلات مالی ما رو رها کرد که هیچ باری ام به دوش مون گذاشت و تو اون دوران ما رو تیغید 

از شوهرم که همچنان سنگ مادره احمق شو به سینه میزنه و میگه مادرم هر کاری کنه در نهایت اون دلسوزمه بدبخت ۵۰ بار بهت ثابت شد پشم شم نیستی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر شرایطمون مثل همه ولی من برام مهم نیست زنداداشم و خواهرشوهرم ، ماهم سالی یه بار خونه هم میریم

برام مهم هست چرا من باید انقدر دشمن داشته باشم 

یعنی من و همسرم برای همه مایه میذاریم از خودمون دیگران برای ما صفر شونم نمیذارن‌

درسته علی الظاهر دایورت ن اما خودمون که میفهمیم ناراحت میشیم 

به همه فحش دادی غیر از شوهرت اصلا ریتمش رو بهم زدی

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

مادر بزرگمو که خدا رحمت کنه شما متن بخون عکس نتیه ولی درسته

اخه هر چی که تو نت نوشته که وحی منزل نیست

من از روز اول کادو به دست برای خواهر شوهر بودم بعدم همیشه باهاشون خوب بودم

حالا زن داداش مو بگم وقتی اومد بچه و لوس بودم و به داداشم وابسته اون بخاطر این از من خوشش نمیاد 

اما مادر شوهرم و که دست میکنه از جیب اش هزار و یه دروغ در میاره کجای دلم بذارم؟؟؟

وقتی من تا خر خره تو قرض بودم چرا باید ۱۲ میلیون از من بابت مسخره بازیه ختم شوهرش پول مراسم بگیره؟!

اون فقط یه کم اسکوله مشکلی باهاش ندارم فعلاخخخ

خدایی خیلی باحالی کلی خندیدم دمت گرم😍😍😘

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

مادر بزرگ ات گاهی زر مفت ام میزدن انگار

😬😬😬😂😂😂😂

منم قبلاهمین طوراذیت میشدم عذاب میکشیدم ولی وقتی به چشمای خودم دیدم مدتهاخودموعذاب دادم بخاطرکسایی که یه ذره براشون اهمیت نداشتم مهمونی رفتن سفررفتن شادبودن منم یادگرفتم بدون اوناشادباشم وبی ارزششون کنم بابی تفاوتی بخداخیلی راحت شدم خداروشکریه پسردارم خیلی باش سرگرمم 

وای خدارو شکرکن، من که خانواده شوهرم زنگ بزنن جواب نمیدم، اما مردا خیلی احمقن، مادرشوهر منم هیچ کمکی نکرد اما شوهرم هربار میبینتشون همچین زبونش دراز میشه، پیش خودم میگم خوبه کاری نکردن وگرنه رسما منو میخوردن

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒
وای خدارو شکرکن، من که خانواده شوهرم زنگ بزنن جواب نمیدم، اما مردا خیلی احمقن، مادرشوهر منم هیچ کمکی ...

من که جواب سلام فقط میدم 

ولی بازم از درون میگم عجبا با هم دیجی باجی البته با جاریم گه درگیرن وحشتناک حالا با ما فقط محل هم نمی دیم 

من که جواب سلام فقط میدم  ولی بازم از درون میگم عجبا با هم دیجی باجی البته با جاریم گه درگیرن ...

ببین این کسایی که اسم اوردی مثل باجناقن، فامیل نمیشن، هرچی کمتر باهاشون رابطه داشته باشی و از زندگیت دورتر باشن برای خودت ودزندگیت بهتره، به جای اینا 4تا دوست درست حسابی پیداکن

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒