2821
2789
عنوان

مشورت بدید

101 بازدید | 16 پست

سلام شبتون بخیر بچه ها

من ی جاری دارم تو ساختمونمون طبقه بالامون میشینه کلنم خیلی بهم حسادت میکنه و همش کرم میریزه و دوس داره فقط بخودش بگن خوب همشم درتلاشه منو خراب کنه .ازطرفی پسرشم هی میاد خونم ازین بچه های اذیت کنه منم زیاد رو نمیدم ک عادت نکنه اما بااین حال بازم وقتی بیاد تو میزارم بازیشو بکنه زنه ام فقط کافیه صدای گریه بچهه بلند شه  زود بدوعه میاد تو بچه رو برمیداره زنگ میزنه شوهره ک راه ندادن پسرمو .کلهم این یکی از کاراشو کلن دربرابر کاراش من چکنم بهتزه خیلی خره اینم بگم اداب معاشرت نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب همسرت بگو بعدم وقتی میاد در خونه رو باز نکن هر روز یه بهانه بیار تا نیاد 

میدونه و درجریان همه ی خریتاش هست خودش امروز گعت دیگ درو ببنندو قفل کن .اما کلن با همچین شرایطی چکارکنم اخه

[QUOTE=164743463]میدونه و درجریان همه ی خریتاش هست خودش امروز گعت دیگ درو ببنندو قفل کن .اما کلن با همچین شرایطی چکار ...[/QUOباید ب جاریت به صورت غیر مستقیم  بگی ک بچش مزاحمته و اذیت میشی شاید حداقل کمتر بیاد 

من توی تاریکی بودم پس به تاریکی تبدیل شدم 
یه بار برو با جاریت درست حرف بزن رودربایستی که نداری بگو ما حریم شخصی میخوایم بچتو هفته ای یکبار بفر ...

شکلات جون میاد تو همینطوری طرف ییبار بهش گفتم یاله سلامی علیکی اصن انگار ن انگار

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز