2777
2789
عنوان

نیش حشره

825 بازدید | 40 پست

خانوم ها یه مدت تو خونه حشره مارو نیش میزنه از این حشره ها ک تو سبوس برنج هست .نمیدونم چجوری ریشه کن کنمشون

توروخدا کمکم کنید شرایط سم پاشی هم ندارم جایی ندارم برم

جای نیششون وحشتناک میخاره و وقتی خوب میشه لک قهوه ای می مونه. 

چکار کنم جای لک اش هم بره؟

خدایا شکرت🙏💙💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین از اسپری قهرمان استفاده کن دور تا دور خونتو بزن فقط کافیه دو ساعت خونه نباشس ک بوش اذیتت نکنه .من زدم کلا ریشه کن شدم.برای جای حشره هم سیر رو پوست یکن و ماساژ بده روی جاش

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

ببین از اسپری قهرمان استفاده کن دور تا دور خونتو بزن فقط کافیه دو ساعت خونه نباشس ک بوش اذیتت نکنه . ...

این ساس نیست؟ خیلی میترسم ساس باشه

خدایا شکرت🙏💙💜
این ساس نیست؟ خیلی میترسم ساس باشه

اگه ساس هم باشه از بین میره.بگیر بیشتر عطاریا دارن یا سوپری

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

کامن زدم نمردن قهرمان قوی تره؟

اره خیلی ببین من اینو ب خسلیا معرفی کردم و نتیجه گرفتن