2777
2789
عنوان

هک 😪

545 بازدید | 27 پست

نمیدونم چرا ارامش ندارم همش حس میکنم هکم کردن یا هکم میکنن .ب ی جایی رسیدم ک میخوام گوشی ساده دست بگیرم. چون پیش ما پخش شدن ب شدت مهمه خیلی تاثیر بد رو فکرم گذاشته .خیلی عصبیم کرده این موضوع خیلی .کاشاین تعصبات از بین میرفت کاش کاش.نمیدونمچکار کنم ب ارامش برسم .برنامه خاصی هم ندارم جز روبیکا و واتساپ

دل میرود ز دستم❤...صاحبدلان خدا را 🤲🏻                               دردا که راز پنهان😔.....خواهد شد آشکارا...🍃🌻حافظ💛   ‌‌‌          
بیکارن هکت کنن؟

دقیقا خودمم اینو در جواب ب تفکراتم میدم .اما همش استرس دارم 

دل میرود ز دستم❤...صاحبدلان خدا را 🤲🏻                               دردا که راز پنهان😔.....خواهد شد آشکارا...🍃🌻حافظ💛   ‌‌‌          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این افکار چرت رو بریز دور که فقط خودتو آزار میدی.. اگه خیلی نگران عکس و فیلمات هستی بریزشون رو لبتاپ.

ولی اینو بدون بی دلیل هیچ وقت هک نمیشی.اگه یه روز واقعا نگران شدی محض ارامش خودت یه بار گوشیتو فلش کن

عزیزم این افکار چرت رو بریز دور که فقط خودتو آزار میدی.. اگه خیلی نگران عکس و فیلمات هستی بریزشون رو ...

همین دیروزکلا فلش کردم .اما باز عصبیم نمیدونم چرا خودمو میترسونم بی دلیل. هیچی ندارم .ی مدت اینستا داشتم اونم میترسیدم ولی الان ندارم. نمیدونم چمه بخدا

هک کردن مجازات سنگین داره هیچوقت کسی نمیاد خودشو تو دردسر بندازه.من رشتم کامپیوتره و نرم افزار.نزدیک به چند سال گذشت تا تونستم هکری رو یاد بگیرم ولی حتی یک بار هم به خودم اجازه ندادم گوشی شوهرمو هک کنم چون از مجازاتش میترسم.مطمعن باش بقیه هم همین فکر رو میکنن.حدالامکان هم گوشیتو دست کسی نده

چی داری تو‌ گوشیت که میترسی؟ حذف کن هر چی که باعث ترسته

هیچی بخدا جز روبیکا و واتساپ . این استرس برا چیه پس

هک کردن مجازات سنگین داره هیچوقت کسی نمیاد خودشو تو دردسر بندازه.من رشتم کامپیوتره و نرم افزار.نزدیک ...

اگ اینستارو هک کنن ب عکس های گالریم دسترسی پیدا میکنن؟؟؟

نه فقط به پیجت

پس خیالم بابت اون راحت شد.واتساپ چی؟تلگرام ک اصلا ندارم خوشمم نمیاد

همین دیروزکلا فلش کردم .اما باز عصبیم نمیدونم چرا خودمو میترسونم بی دلیل. هیچی ندارم .ی مدت اینستا د ...

خب دیگه پس واسه چی عصبی ای.یه وقتایی یه مشت ادم مریض میخوان با روح و روانت بازی کنن فقط اسم هک کردن میارن که ارامش نداشته باشی.ولی بدون داری زندگیو به کام خودت تلخ میکنی وگرنه هکری به این آسونی نیست که هر کی از راه رسید یکی دیگه رو هک کنه.مگه دانشمند هسته ای اخه

خب دیگه پس واسه چی عصبی ای.یه وقتایی یه مشت ادم مریض میخوان با روح و روانت بازی کنن فقط اسم هک کردن ...

اره بعد میدونی چون پیش ما خیلی تعصب دارت از این بابت بیشتر استرس دارم وگرنه الان یه عکس ک هیچی نیست.میشه ی درخواست دوستیمو قبول کنی ی سوال داشتم

پس خیالم بابت اون راحت شد.واتساپ چی؟تلگرام ک اصلا ندارم خوشمم نمیاد

تلگرام به راحتی هک میشه توصیه میکنم نصب نکن اگه وارد نیستی.واتساپ هم هر چند وقت یه بار برو تنظیمات واتساپ وب ببین گوشی کسی بهت وصل نباشه.فقط محض احتیاط