2777
2789
معده وگوارشتونم درگیر کرده

همش رفلاکس دارم البته  قبل از اضطراب هم داشتم

امام صادق سلام الله علیه : مَن عَیَّرَ مُؤمِناً بِذَنبٍ لَم یَمُت حَتّى یَرکَبَهُ کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود _____________________________________________________________ اَسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم من یکسال پیش گرفتم به طوری که قبلا فقط تپش قلب داشتم و بعد از یه مدتی نصفه شب تو خواب خفه شدم جوری که شوهرمو بالگد از تخت بیرون  انداختم 😂(بنده خدا سکته زد )تا سریع برم جلو پنجره نفس بکشم شوهرم رفت اکسیژن بگیره نصفه شب تا بیاد گریه میکردم میترسیدم بمیرم شوهرم نتونست پیدا کنه تو کرونا هم بود گیر داد بریم یه بیمارستان تمیز تا بیمارستان من مردم اشهدمو میخوندم با کریه راه تنفسم هوا نمیرفت با اب خوردن تیکه تیکه نفس میکشیدم به زور رسیدم بیمارستان سطح اکسیژنمو اندازه گرفتن گفتن نرماله و لی نمیتونستم نفس بکشم یعنی به جرات تمام میگم راضیبودم اون لحظه دست و پا نداشتم ولی نفس میکشیدم انقدر وحشت ناک بود  حس میکردم از دست کسی کاری بر نمیاد تا برام اکسیژن وصل کردن و بستری گفتن مشکلی نداری با ارام بخش خوب شدم و ارجاع دادن روانپزشک دارو خوردم یکسال البته شرایط من افسردگی شدید با پانیک  یکجا بود و جوری بود روز ۳وعده۲۰تاییقرص میخوردم دیگه حالم بد میشد از اینکه ایهمه قرص نیخورم تا کم کم به کمک دکترم قط کردم و برخلاف نظر دکترم دراخر سرخود گذاشتم کنار و شکر خدا بهترم و مشکلی نخوردم ولی بهتر از خودتون کسی نمیتونه کمک کنه البته در کنارش حتما از یه متخصص کمک بگیرید من داروهایی که مصرف میکردم

تگزاپین

کلورودیاپوکساید

ویتامین ب ویتامین د

سیتالوپرام

الپروزالام 

نورتلپیتلینو پروپنانول بود

سلام عزیزم من یکسال پیش گرفتم به طوری که قبلا فقط تپش قلب داشتم و بعد از یه مدتی نصفه شب تو خواب خفه ...

راستبی بعد از غذا خوردن هم احساس میکردم معدم اومده بالا زیر ششم فشار میاره نفس نمیتونستم بکشم 

سلام عزیزم من یکسال پیش گرفتم به طوری که قبلا فقط تپش قلب داشتم و بعد از یه مدتی نصفه شب تو خواب خفه ...

سلام گلم خداروشکر که خوب شدین 

انشالله خدا کمک همه بکنه

من ۲۲ سالمه . یه روز قبل از ۱۳ بدر معدم دردگرفت در حدی که غذا نمیتونستم بخورم و .‌‌... بعد ۱۳ بدر کرونا گرفتم . بعد که خوب شدم مجدد اون معده درد و گرفتم و تا مدتی نه میتونستم درست چیزی بخورم ن ... چشمامم تار بود و سرگیجه و درد های جسمانی و همه آزمایشی هم دادم ولی سالم بوداین نگرانیمو شدید تر کرد که چمه که کسی نمیفهمه و .‌‌‌... تا امروز ۴ ماهه که هر روزش دکتر بودم از ترس این که چمه و چرا همش من اینجوریم و خوب نمیشم . رفتم آندوسکوپی گفت التهاب معده و عفونت معده داری دارو مصرف میکنم ولی اون حالتا خوب نشد تا این که رفتم پیش یه مشاور گفت حملات پانیک هستش . ولی سوالم اینه که پانیک حملس که گاهب وقتا پیش میاد ولی من همش تاری دید دارم سرگیجه و احساس میکنم قراره همش غش کنم و درد های گلو فک و درد های پهلو و کمر و درد های جسمانی دیگ . خوب نمیش بی صاحاب حس میکنم دیگ آخرای عمرمه یا دارم دیوونه میشم و ... خسته شدم دیگ . آیا این که من همش اینجوری هم پانیکه ممنون میشم کمک کنید 

من ۲۲ سالمه . یه روز قبل از ۱۳ بدر معدم دردگرفت در حدی که غذا نمیتونستم بخورم و .‌‌... بعد ۱۳ بدر کر ...

نه عزیزم نترس دقیقا تمام چیزهای که میگی رو منم دارم منم میگن پنیک داری ولی از صبح که چشمامو باز میکنم حالم بده تا شب دوباره بخوابم من الان ۵سال اینجوریم ۲سال اول شدتش کم بود گاهی بود مثلا شب یا غروبا حالم بد میشد ولی ۳ساله امانمو برید و هر روز دارم حالت تهوع وسرگیجه تاری دید تپش قلب حالت منگی سبکی و سنگینی سر بی حسی انگشتام فک صورت لب و..... یه عالم چیزهای دیگه مثلا یدفعه لرزش شدید میوفته تو بدنم از درون انگار پاهام میلرزه سرما شدید توشونه فک و دهنم همش میخاد بلرزه واز همه بدتر حالت غش هستش 

اینا همشون حملات پنیک هستش واینم بهت بگم یه مدل دردها و حالتهای سراغت میاد که فکر میکنی درد بیدرمون گرفتی یا الان سکته میکنی یا میمیری 

اینهای که مثل منو شما هستن کل روز رو اینجورین بخاطر اضطراب بسیار بالای که داریم وگرنه پنیک نهایتا ۱ساعته بقیه حالتها بخاطر اضطرابه بستگی به موقعیتت بیشتر وکمتر میشه حالتهات

من ۲۲ سالمه . یه روز قبل از ۱۳ بدر معدم دردگرفت در حدی که غذا نمیتونستم بخورم و .‌‌... بعد ۱۳ بدر کر ...

من توی دوتا گروه پنیک توی تلگرام هستم اونجا هم کمک میتونن بهت بکنن یعنی ارامش میگیری صحبت میکنی 

اسماشو میزارم خاستی برو داخل گروه

۱. پانیک وراه درمان

۲.پنیک تا درمان

سرچ کن تو ذره بین تلگرامت گروهش میاد بالا

نه عزیزم نترس دقیقا تمام چیزهای که میگی رو منم دارم منم میگن پنیک داری ولی از صبح که چشمامو باز میکن ...

وای اره دقیقا . همش ترس باهامه دیووونم کرده اصا انشالله که همه خوب بشن بد دردیه