2777
2789
تهران دماوند سراغ دارم میخای از اینای که بندی میگیرن  معده درد یا مشکل گوارشم داری

نمیتونم برم دماوند

اره گوارشم مشکل دارم همیشه بیرون روی دارم

شکمم امادس برای قار و قور ابرو نمیذاره برام

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونم برم دماوند اره گوارشم مشکل دارم همیشه بیرون روی دارم شکمم امادس برای قار و قور ابرو نمیذار ...

خب پس همون بیشتر مشکلت از معدته یه دونه از این خانوما که  بندی یا تفلی بلدن و پیدا کن برو پیشش من به سفارش یکی از بچه های همین سایت که تو تاپیک قبلیمم هست پیدا کردم و امشب رفتم پیشش گفت نافت خعیلی وقته افتاده و معدم ورم زیاد داره گفت نبات نخور بدتر میکنه معده رو 

خب پس همون بیشتر مشکلت از معدته یه دونه از این خانوما که  بندی یا تفلی بلدن و پیدا کن برو پیشش ...

دکتر به من گفت معدتم از اعصابته

بندی یا تفلی چیه؟ 

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
دکتر به من گفت معدتم از اعصابته بندی یا تفلی چیه؟ 

براثر اعصاب معده قفل میشه

پیچیدگی یا قفل شدن  معده اتفاق میوفته که هنه این علایم و داره دکترا سر در نمیارن میگن بخاطر اعصابه 

من قشنگ خودم میفهمم امشب چقدر سبک شدم

دکتر به من گفت معدتم از اعصابته بندی یا تفلی چیه؟ 

وقتی امشب داشت شکمم و چرب میکرد و قفل معدم و باز میکرد انقدر درد داشت شکمم هرجاش که دست میذاشت 

این خانومه تا شکمم و دید گفت معدت چقدر ورم داره جوجه یا کباب خوردی مونده 

بعدم نافمو گفت خعیلی وقته افتاده اونم جا مینداخت و چرب میکرد خعیلی درد اطافش داشتم

وقتی امشب داشت شکمم و چرب میکرد و قفل معدم و باز میکرد انقدر درد داشت شکمم هرجاش که دست میذاشت  ...

منم خیلی نفخ دارم

دکترای سنتی برم میتونند خوب کنند؟ فقط من حوصله دمنوش دم کردن ندارم

منم خیلی نفخ دارم دکترای سنتی برم میتونند خوب کنند؟ فقط من حوصله دمنوش دم کردن ندارم

سنتی دارو میده دم کردنی و...

ولی اینی که من رفتم از این خانومای ترک قدیمی بود فقط ماساژ داد

از ۱۰ مهر دارم به گفته طب سنتی و اسلامی  هر شب بارهنگ ونعنا و استوخدوس و بهارنارنج میخورم هنوز که اثری ندیدم

بهار نارنج و استوخدوس برا اعصاب 

نعنا و بارهنگم برا معده

شما از چیزی ترس شدید نکردی  زیاد شنیدم یعنط خیلیا بهم گفتن که از ترس زیاد جن  ها از فرصت ...

من از کرونا خیلی شدید ترسیدم یه برهه و زیاد نگران همه خانواده ام بودم مامانم اینا داداشم اینا که شهرهای مختلفی هستن

کلا قبل کرونا هم به خاطر اختلاف و مشکلات زندگیم عصبی و مضطرب بودم

سلام به همه دوستان من چند ماه پیش پانیک گرفتم و الان درمان شدم بدون روانپزشک و تصمیم گرفتم به هرکسی که بدونم این بیماری رو داره معرفی کنم چون میدونم چقدر عذاب اوره  

به شما هم معرفی میکنم خودتون تحقیق کنید دوست داشتید برید پیش دکتر نجف پور  و بکی هم کتاب دستان شفابخش انسان شفابخش البته من صوتی دانلودش کردم 

این هم پیج اینستاگرام دکتر

انشاالله همه مثل من اشک شوق بریزید تا جاییکه بتونم تو همه گروه ها میزارم این رو اگر شما هم رفتید و درمان شدید همین کارو بکنید چون من قبل از آشنایی با دکتر از خدا عاجزانه کمک خواستم که اگر درمان بشم به بقیه هم کمک میکنم  

https://instagram.com/dr.hosseinnajafpour?igshid=6z4l97a2ni43

یه خانوم خدنگی پیدا کردم خعیلیا ازش جواب گرفتن رفتم پیشش گف بخاطر ترس شدیدی که کردی دوتا جن وارد بدن ...

سلام عزیزم این خانم کجا هست جاشون ؟؟

امام صادق سلام الله علیه : مَن عَیَّرَ مُؤمِناً بِذَنبٍ لَم یَمُت حَتّى یَرکَبَهُ کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود _____________________________________________________________ اَسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ
سلام گلم  شما هم پانیک دارید؟؟؟

بله عزیزم 

دیدم قرص فایده نداره قطع کردم 

ولی هر شب احساس تنگی نفس دارم و هی در ذهن میگم الانه که حالم بد بشه 

امام صادق سلام الله علیه : مَن عَیَّرَ مُؤمِناً بِذَنبٍ لَم یَمُت حَتّى یَرکَبَهُ کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود _____________________________________________________________ اَسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ
بله عزیزم  دیدم قرص فایده نداره قطع کردم  ولی هر شب احساس تنگی نفس دارم و هی در ذهن میگم ...

واقعا چرا خوب نمیشیم 

من انقدر حالم بد بود انقدر گریه کردم که صورتم باد کرده 

نمیدونم چرا پانیک لعنتی از جونم بیرون نمیره

واقعا چرا خوب نمیشیم  من انقدر حالم بد بود انقدر گریه کردم که صورتم باد کرده  نمیدونم چر ...

حالا من از امروز دارم سوره بقره میخونم  اگر از جن باشه رفع بشه