2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پانیک که اصلا نمیتونی غذا بخوری  اون پانیک نیست پس شام میخوری میگی پانیک دارم😂

دکترا تشخیص دادن من پانیک دارم 

ولی خودم شک دارم بهش بخاطر همین پرسیدم 

من بعد از ناهار و شام انقدر حالم بد میشه چشمام تار میشه و درد میگیره لپام و فک و دهنم لرزش میگیره پاهام شل میشه یه حالتهای خعیلی بدی درونم اتفاق میافته 

چه حالتهای داری  بعد از غذا هم حالت بد میشه یا نه

دقت نکردم بعد غذا رو

ولی حین غذاخوردن جوری شدم که نتونستم غدای تو گلوم رو قورت بدم تفش کردم

تپش سرگیچه بی حالی پاهام بی جون میشه.چشمام هی بسته میخاد بشه.دست چپم سینه چپم سنگین میشه‌خودم احساس سنگینی میکنم و...

دکترا تشخیص دادن من پانیک دارم  ولی خودم شک دارم بهش بخاطر همین پرسیدم  من بعد از ناهار ...

من فقط اینارو دارم

قلبم تیر میکشه 

گلوم انقدر گرفته اس نمبتونم آب دهنم قورت بدم چه رسد که شام بخورم

دست و پامم میلرزه

💍♥ i said yes 

دقت نکردم بعد غذا رو ولی حین غذاخوردن جوری شدم که نتونستم غدای تو گلوم رو قورت بدم تفش کردم تپش سر ...

خب دقیقا منم همش چشمام میخاد بسته بشه دست چپم یه جوریه همش تکونش میدم ماساژش میدم که بره ولی بی فایدس احساس غش میگیرتم 

ولی بی میل تیستم به غذا مثلا وقتهای که گرسنه بشم حتما حالم بشدت بد میشه و بعد از غذا هم همینطور 

دست و پاهامم تیکه یخه انگار لرزشم داره 

من سه ساله دارم و دارو میخورم من احساس مردن بهم دست میده از خود بی خود شدن کنترل نداشتن لرزش 

من پریشب یه تاپیک زدم یکی از خانوما گفت پانیک درمان داره اونم براحتی ولی من یکسال تحت نظر دکتر بودم و آسنترا مصرف کردم نتیجه نداشت

یه آقای هم گفتن اینا اصلا پنیک نیست پیچیدگی یا قفل شدن معدس که این حالتهارو داره

حالا نمیدونم واقعا چیه