2789

سلام دوستان گل نذر خوندن ۴۰ مرتبه سوره تکاثر دارم انشالله که حاجت روابشین هرکی خوند لایک کنه ممنون ازتون....

دعا کنید اسمم تو قرعه کشی فردا بیرون بیاد

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

أَلْهَاكُمُ التَّكَاثُرُ ﴿۱﴾

تفاخر به بيشترداشتن شما را غافل داشت (۱)

حَتَّى زُرْتُمُ الْمَقَابِرَ ﴿۲﴾

تا كارتان [و پايتان] به گورستان رسيد (۲)

كَلَّا سَوْفَ تَعْلَمُونَ ﴿۳﴾

نه چنين است زودا كه بدانيد (۳)

ثُمَّ كَلَّا سَوْفَ تَعْلَمُونَ ﴿۴﴾

باز هم نه چنين است زودا كه بدانيد (۴)

كَلَّا لَوْ تَعْلَمُونَ عِلْمَ الْيَقِينِ ﴿۵﴾

هرگز چنين نيست اگر علم‏اليقين داشتيد (۵)

لَتَرَوُنَّ الْجَحِيمَ ﴿۶﴾

به يقين دوزخ را مى ‏بينيد (۶)

ثُمَّ لَتَرَوُنَّهَا عَيْنَ الْيَقِينِ ﴿۷﴾

سپس آن را قطعا به عين‏اليقين درمى‏ يابيد (۷)

ثُمَّ لَتُسْأَلُنَّ يَوْمَئِذٍ عَنِ النَّعِيمِ ﴿۸﴾

سپس در همان روز است كه از نعمت [روى زمين] پرسيده خواهيد شد (۸)

سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری  ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........
سلام دوستان گل نذر خوندن ۴۰ مرتبه سوره تکاثر دارم انشالله که حاجت روابشین هرکی خوند لایک کنه ممنون ا ...

خوندم گلم

👇💔👇                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          "مجـازے"عاشق میشے..."مجـازے"دیـوونـشے..."مجـازے"بوسـش میڪنے..."مجـازے"بـهش حـساس میشے..."مجـازے"حواسـت بهش‌هسـت...اخــرشم..."مجـازے"تـرڪت‌میڪنہ..."مجـازے"دلـتـو میشـڪونہ...↩💗ــــــ\/ــ\/ـــــ💔...                                                 دنیـا از اولشم میزوݩ ݩبود..."شـیـطـان"عاشق "خـدا"بـود..."خـدا"عاشق"آدم"بود..."آدم"عاشق"حـوا"...😔💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوندم گلم

ممنونتم مهربون

سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری  ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........
ممنونتم مهربون

🌹💋

👇💔👇                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          "مجـازے"عاشق میشے..."مجـازے"دیـوونـشے..."مجـازے"بوسـش میڪنے..."مجـازے"بـهش حـساس میشے..."مجـازے"حواسـت بهش‌هسـت...اخــرشم..."مجـازے"تـرڪت‌میڪنہ..."مجـازے"دلـتـو میشـڪونہ...↩💗ــــــ\/ــ\/ـــــ💔...                                                 دنیـا از اولشم میزوݩ ݩبود..."شـیـطـان"عاشق "خـدا"بـود..."خـدا"عاشق"آدم"بود..."آدم"عاشق"حـوا"...😔💔