شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1068 عنوان سرکلاژ 83 بازدید | 10 پست سلام بچه ها قراره یکشنبه سرکلاژ بشم عملش درد داره بیهوش میکنن یا نه عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 1399/08/28 | 00:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1068 نه عزیزم ، دردش لحظه ای هست ، فقط استراحت کنی حتما بیهوشم میکنن یا نه عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1068 سرویکس چقدر بود ؟ فکر کنم 24 عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
نیلا۱۹۹۱ عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 26 نه اصلا درد نداره راحته فقط بعدش تا یه هفته استراحت مطلق و بعد از اون نسبی منم ۴ ابان سرکلاژ کردم
نیلا۱۹۹۱ عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 26 بیهوشم میکنن یا نه منو سر کردن البته از خودم پرسیدن کدومو می خوای
شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1068 نه اصلا درد نداره راحته فقط بعدش تا یه هفته استراحت مطلق و بعد از اون نسبی منم ۴ ابان سرکلاژ کردم&nb ... شما بیهوش شدین یا بی حس کردن عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1068 منو سر کردن البته از خودم پرسیدن کدومو می خوای درد نداشت بعد از عمل چی عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
نیلا۱۹۹۱ عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 26 درد نداشت بعد از عمل چی نه اصلا دردش فقط همون امپولا بود که میزدن