2777
2789
عنوان

خاستگاری

125 بازدید | 12 پست

من خیلی استرس دارم قراره باکسی که دوسش دارم ازدواج کنم ولی همش میترسم خانوادش ازم خوششون نیاد 😥😥اخه خیلی کوچولو موچولوام الان مادرام دخترای تپلو قدبلندو واسه پسرشون میگیرن⁦☹️⁩⁦☹️⁩اگه منو قبول نکنن بعدش من چکار کنم؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واه  چ حرفیه مگه خانوادش میخان با تو زیر ی سقف باشن ک نظرشون برات مهمه؟ باید نظر پسر اوش ...

ولی قراره توحیاطشون یعنی زندیکشون زندگی کنم نمیخوام همش برام چش غره برن یاپشت سرم پیش اقام بگن این کیه انتخاب کردی

ب حودت بها بدع بگو من دوس داشتنی م همش ب خودت بگو اونا از من هیلی خوششون میاد چون من خوبم خوسگلم و ...

ببرم ولی همش الکیه چه فایده داره بعد که یروز یکی بهم چیزی بگه که کلا نابود میشم

ولی قراره توحیاطشون یعنی زندیکشون زندگی کنم نمیخوام همش برام چش غره برن یاپشت سرم پیش اقام بگن این ک ...

از قدیم گفتن هرچی خودت درورد خودت فکر کنی ب سرت میاد

هرکسیم ی فیسی داره این حرفا رو هم ب خودت تلقین نکن اعتماد ب نفستو هم پایین نیار بااین حرفا

ببرم ولی همش الکیه چه فایده داره بعد که یروز یکی بهم چیزی بگه که کلا نابود میشم

عزیزم وقتی تو خودتو دوس داری از درون  بقیه م دوس دارن... خیلی اعتماد بنفست پایینه 

یه چیزی بگه نابود بشی؟؟؟ الان با این همه ضعف میخای بری شوهر کنی؟ فکنم مادرسوهرت بگه رنگ موت بهت نمیاد نابود بشی😂 

سخت نگیر عزیزم انشاا... ک خوششون میاد

آقایون لطفا درخواست ندید 😠

از قدیم گفتن هرچی خودت درورد خودت فکر کنی ب سرت میاد هرکسیم ی فیسی داره این حرفا رو هم ب خودت تلقین ...

حرفاتون درسته ولی خب ازبچگی اینجوری بودم نمیتونم عوض شم 😥😥من همون خونه بابام بمونم بهتره