2821
2789
عنوان

پوشک گرفتن

75 بازدید | 5 پست

دوقلو دارم الان ۳ و نیم دارن از ۳ سالگی پوشک نمیکنم برا جیش مشکلی ندارم ولی پی پی رو دو روز میگن دیگه نمیگن جایزه هرکاری بگید انجام دادم ولی نمیگن کسی میتونه راهنمایی کنه

صبر می خواد منم وقتی پسرم رو می خواستم از پوشک بگیرم واقعا نامید شده بودم . یه بار می رفت دستشویی یه بار صاف تو چشمت نگاه می کرد جیش می کرد رو فرش . شماره ۲ سخته یه مدت زمان می بره. من با بر چسب رو در دستشویی با هزار تا عملیات ژانگولری موفق شدم حدودا یک ماه طول کشید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

[QUOTE=164712457] برچسب هم امتحان کردم جواب نداده [/QUOTE

هر بچه ای یه جوره پسر من واقعا لجباز ه حرف حرفه خودشه اسمش رو گذاشتیم رییس کوچولو . هزار تا کار کردم باور کن یه تشک رو انداختم دور . یه فرش رو تو یه ماه ۳ بار شستم انقدر خیره خیره وایمیستاد فرش رو خیس می کرد . ولی یه بار رو سنگ رو خیس کزد خورد زمین منم از حرصم گفتم حقت بود . می گن تو این مواقع زود لباس بچه رو عوض نکنین بزاربن یه ذره عذاب بکشه.

جالب بود اینم امتحان میکنم

شکلات رنگی . پاستیل و .... جایزه ها نباید تکراری باشن که بفهمه متنوع باشن . الان از اون ور بوم افتاده انقدر خودشو نگه می داره که باید با دوز و کلک راضی کنی بره . مثلا می گم برو دستشویی تا باهات بازی کنم یا برات قصه بخونم ....

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز