2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 81 پست
به خاطر اینکه شوهر من طلاسازه و توخونه خواهرش کارگاه زده بود و همونجا طلاها گم شد .درضمن این جریان م ...

خوب اون موقع که ارزون بود خودتون پس میدادید ،قبل از اینکه بگه بهتون

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
دقیقا، الانم عذاب وجدان گرفتن میخوان پس بدن

احتمالاهست 

امایه چیزی هم وقتی پدربزرگم فوت کردعمه ام راحت اومدسهمشوگرفت اصلانگفت من به شمابدهکارم الان چی شده بعدهفده سال میخوادبده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب اون موقع که ارزون بود خودتون پس میدادید ،قبل از اینکه بگه بهتون

عزیزم من اون موقع زن داداششون نبودم ، اصلا از جریان خبر نداشتم عقد کردم فهمیدم جریانو، 

گناه من سادگی بود .
احتمالاهست  امایه چیزی هم وقتی پدربزرگم فوت کردعمه ام راحت اومدسهمشوگرفت اصلانگفت من به شمابده ...

حتما بگیر ازشون

وزن اولیه: ۷۳.۵۰۰🤦قد: ۱۶۱/  وزن هفته‌ی قبل: ۷۱.۷۰۰/ وزن الان: ۷۱.۳۰۰ /هدف اول:۶۹😊/ هدف دوم:۶۳😁/ هدف آخر57😍 موفقیت را ابتدا در ذهنتان تصور کنید، سپس با چشم تان ببینید و بعد با جسم تان خلق کنید...
عزیزم حقته اگه طلاهات و بخوای ولی به نظر من مشکوک نشو بسپر به خدا هیچ عمه ای از برادرزاده نمیخو ...

عمه من کلاآدم خوبیه واسه همین دودلم نمیتونم باورکنم این کاروکرده باشه مطمن هم نیستم 

دوست دارم اگه طلاهاروبگیرم هم بهش بگم راستشوبگه چی شده 

منم فقط به خاطره اینکه اصلامعذرت خواهی نکردسهم ارثش هم گرفت میخوام بگیرم 

خوب میکنی عزیزم

وزن اولیه: ۷۳.۵۰۰🤦قد: ۱۶۱/  وزن هفته‌ی قبل: ۷۱.۷۰۰/ وزن الان: ۷۱.۳۰۰ /هدف اول:۶۹😊/ هدف دوم:۶۳😁/ هدف آخر57😍 موفقیت را ابتدا در ذهنتان تصور کنید، سپس با چشم تان ببینید و بعد با جسم تان خلق کنید...
نه

پس حتما باید بگیری

باشه میگیرم  فقط بابام اونهااونهامال توبودخودت میدونی چیکارکنی امابه نظرم داداشام هم حق دارن چ ...

مگه چندگرم بود؟

حالا چقدر طلا بود ؟

یه سرویس کامل یه نیم ست دوازده تاالنگو یه تک پوش چهارتاانگشتریه دستبند گوشواره ومدال جدا ویه دونه هم ازاون سکه هاکنارهم هستن پهلوی میگن بهشون فکرکنم