2777
2789
عنوان

چه امضای خوبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 199 پست
اتفاقا خیلی هم با نمک و بیبی فیسه منو یاد سلنا میندازه 😁😁😁😂😂 شاید خیلی شبیه نباشن  ...

آره معیاراشون فرق داره . مثلاً من هیچ وقت نتونستم دلیل اینکه به یونا و کریستال و نانا میگن الهه ی زیبایی رو درک کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با دابل اس کیپاپر شدم بعدازینکه اوضاع گروه بهم ریخت منم کلا کشیدم بیرون از کیپاپ تا ۲۰۱۶ ی سال بع ...

ولی فکر کنم بی تی اس رو از اکسو بیشتر دوست داری نه ؟؟؟😁

چانیول اکسو جز پرطرفدار ترین  آیدول های کل کیپاپ هست و بیشتر فالور اینستا رو در بین کل آیدول های مرد داره  استعداد های خیلی زیادی داره رپ چانی فوق العاده است حتی کس هایی هم که کیپاپر نیستن اعتراف کردن رپ چانیول خیلی خوبه  میتونه گیتار بزنه به چند زبان زنده جهان مسلطه  شخصیت شوخ و دوست داشتنی ای داره   و در آخر از نظر من کیوت ترینه   و هیکلش هم خیییای مردونه و ایده آله لامصب 😍😍😍😍😍

آره معیاراشون فرق داره . مثلاً من هیچ وقت نتونستم دلیل اینکه به یونا و کریستال و نانا میگن الهه ی زی ...

وا 

این سه تا که هرسه خیلی خوشگلن 

دارا رو هم جزو زیبا ترین ها میدونن اون هم جزو الهه هاشون حساب میشه البته الان دیسبند شدن کمتر تو توجه کیپاپ هست و بیشتر بازیگری میکنه 

اما مثلا میگن سوزی زیباترین ایدول کره است  نفر اول شد تو سال ۲۰۱۷   در صورتی که به نظرم درسته خیلی با نمکه اما زیباترین هرگز  

یا مثلا به کیم تائه هی (بازیگر )میگن خوشگل ترین در صورتی که به نظرم معمولیه 

ولی فکر کنم بی تی اس رو از اکسو بیشتر دوست داری نه ؟؟؟😁 چانیول اکسو جز پرطرفدار ...

راستی یادم رفت بگم 

چانی مهارت بازیگری خوبی هم داره 

و دختر ها رو خییییلییییی دوست داره 😁😁😍

وا  این سه تا که هرسه خیلی خوشگلن  دارا رو هم جزو زیبا ترین ها میدونن اون هم ...

راستش به نظر من هر سه فوق العاده معمولی هستن . البته کریستال و یونا نچسب هم هستن . همیشه جسیکارو بیشتر از کریستال دوست داشتم . 

آیرین ، سانا، جویی، جیسو و جسیکا اینا به نظرم خیلی خوشگلن

راستش به نظر من هر سه فوق العاده معمولی هستن . البته کریشنا و یونا نچسب هم هستن . همیشه جسیکارو بیشت ...

من از جسیکا خوشم نمیاد راستی 

سایت خرابه نمیتونم عکس اونها رو  بزارم ولی حتما برو ببینش خیلی نازه از نظر من و خیلی با سانا صمیمیه من با هم شیپشون میکنم 😍😍

عکسشو دیدی نظرت رو بهم بگو بزن اونها از جی فرند 

من از جسیکا خوشم نمیاد راستی  سایت خرابه نمیتونم عکس اونها رو  بزارم ولی حتما برو ببینش خ ...

اونها رو هم سرچ کردم ناز بود واقعاً

نایون ای پینک و تیفانی هم خیلی نازن 

کوئین ته یونم عشقه😍😎

راستی یادم رفت بگم  چانی مهارت بازیگری خوبی هم داره  و دختر ها رو خییییلی ...

🤣🤣🤣🤣

تو سریال الحمرا فقط

هر ۵قسمت ی دقیقه چانی و نشون میدادن😐اونوقت تو ۸۰درصد تیزر سریالش چانی بود ماهم چه انتظاری داشتیم ک اخجون چانیول تو این سریاله

حس میکنم از چان لاورا سواستفاده شد🥺🥺🥺

🤣🤣🤣🤣 تو سریال الحمرا فقط هر ۵قسمت ی دقیقه چانی و نشون میدادن😐اونوقت تو ۸۰درصد تیزر سریالش چان ...

واییییییی نگگگگوووو من تازه میخواستم بشینم فقط به خاطر چانی ببینم فیلم رو 😁😁😁😁😂

اونها رو هم سرچ کردم ناز بود واقعاً نایون ای پینک و تیفانی هم خیلی نازن  کوئین ته یونم عشقه😍 ...

استایلش مثل سانا ست 

مثل سانا ظریف و عروسکیه مثل سانا سفیده مثل ساناست  بعد با اینکه چشم هاش خیلی درشت نیس ولی  خیلی خوشگله کشیدگی داره 

من با هم شیپشون میکنم 😍😍👭