2777
2789
عنوان

توروخدا 😭😭😭😭😭

116 بازدید | 9 پست

بیاین بگین چیکار کنم؟من ی مدت مریض بودمنتونستم شیرمو بدم همراه شیرم  شیرخشکم میدادم ک الان پسرم سینمو نمیگیره امروز گرف (بعد کلی تلاش شیدادن با قطره چکان)اونم از صب ساعت ۱۰ تا الان سینم تو دهنش بود مشکل ایتجاس ک تا الان اصلا نخابید یعنی نمیخابید همینک میخاستم از سینه جداش کنم گریه میکرد و دستشو میبرد تو دهنش همچنان گشنه اش بود بعدش همین الان ی شیر خشک درست کردم دادم خورد و تخت خوابید این یعنی شیر من کمه اخه از اولشم شیرمو ک میخورد ۵ دقه میخابید بعد دوباره گریه...من شیر افزا هم میخورم ولی خب ...قبل این اتفاق خیلی اصرار داشتم برگرده سینه امو بخوره ولی وقتی امروز دیدم گشنه میمونه دلم سوخت براش همون شیرخشک بخوره بهتره...ب نظرتون چیکار کنم؟

میش برا اینک نی نیم رو سالم بغلم بگیرم صلوات بفرستین🙏

شیر خودتم بده ولی به وعده شیر خشک بینش بده گرسنه نمونه عزیز

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرت کمه  بچه سیر نمیشه ناارومه خواهر منم اینجوریه دقیقا

شیر خشک کنار شیر خودش ب بچه میده طوری ک نیست

شیرتم با چیزی مقوی و چرب تقویت کن

سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔
شیرت کمه  بچه سیر نمیشه ناارومه خواهر منم اینجوریه دقیقا شیر خشک کنار شیر خودش ب بچه میده طوری ...

شیر خشکو با چی میده؟

میش برا اینک نی نیم رو سالم بغلم بگیرم صلوات بفرستین🙏
شیر خشکو با چی میده؟

اوایل با قاشق  میداد سختش بود کلی ام طول میکشید 

الان با شیشه شیر میده شیشه ارتودنسی البته بچه هم هم سینه رو میگیره هم شیشه رو

سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔