2777
2789

چرا سازنده ها وقتی مصالح رو با قیمت نجومی خریدن باید ارزون تر بفروشن؟

آرزوی محالی بیش نیست

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک نمیکنم  دیگه مث 5_6سال قبل بشه😢 کاش ی معجزه ای میشد  پرشیارو با 40 میلیون میخریدن

ای گفتی یه زمانی پراید 4 تومن بود صفرش

به حکیمی گفتم روی انگشترم چه بنویسم که هم وقتی شادم هم وقتی غمگین به ان بنگرم؛گفت بنویس میگذرد

خیلی بده خوبم نشده 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

ای گفتی یه زمانی پراید 4 تومن بود صفرش

من همسرم میخواست پرشیا بخره وقتی 40میلیون بود،نزاشتم چون دوس نداشتم

گفتم یکم دیگه پول جمع کن ولستر بخر ارس پلاک(85میلیون بود)

الان پرشیا شده 200

ولستر شده 600

😂😂😂هیییییی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 16 دقیقه پیش
2791
2779
2792