2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با منه یا شوهرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2486 بازدید | 159 پست
بله درست میفرمایید

‏۱۲ ماه سال را ما ایرانیان پدید آوردیم. (و احتمالا دو ۱۲ ساعت یک روز را) سالنامه اروپایی ۱۰ ماه داشته. نوامبر یعنی ۹ و دسامبر یعنی ۱۰ ولی اکنون ۱۲ ماه دارند! اروپایی ها صدای این ننگ را در نمی‌آورند

بعد دوستان نطق میکنن حالا چله مهم نیست در حالی ک سرما و تاریکی دشمن زندگی هستند و فلسفه زندگی داره شب چله حتی اون انار و هندونه شب چله پر از فلسفه است و ...... جشن مهرگان ب فراموشی سپرده شد و خیلی از جشنهای ما ایرانیان عید نوروز بسیاری از ادابش به فراموشی سپرده شد حتی نمیدونن فلسفه هفت سین چی هست و ..... بعد نطق میکنن ن سواد دارن ن مطالعه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم زندکی لنقدر چالش های بزرگ و عجیب داره ک اینا واقعا چیزی نیست ...هر جا هستید ،شما و همسرتون در کنار هم خوش باشید حالا هر جا....کام همدیگرو تلخ تکنید...یک سال سمت شما یک سال سمت همسرتون...

بعدم الان کروناست ..بمونید خونه خدای نکرده بعدا ناراحت نشید بابت مریضی ...

من و همسرم هم امسال سال اولمون بود ولی عید خونه موندیم .سال تخویل رو دوتایی جشن گرفتیم ،فیلمش رو گرفتیم برلی خانواده هاموون فرستادیم ...

عزیزم زندکی لنقدر چالش های بزرگ و عجیب داره ک اینا واقعا چیزی نیست ...هر جا هستید ،شما و همسرتون در ...

اینجا اکثرا به اضافه ی شما گفتن کوتاه بیا ،منم بهش گفتم عیب نداره من با تو خوشم هر جا باشیم مهم نیس😊

بعدم الان کروناست ..بمونید خونه خدای نکرده بعدا ناراحت نشید بابت مریضی ... من و همسرم هم امسال سال ...

عزیزم متوجهم ،شوهر منم یه چیز گفت احتمالا نریم،خوش باشید گلم 

‏۱۲ ماه سال را ما ایرانیان پدید آوردیم. (و احتمالا دو ۱۲ ساعت یک روز را) سالنامه اروپایی ۱۰ ماه داشت ...

بله درست میفرمایید متاسفانه داریم دست به دست هم کل اعتبار و فرهنگ و رسوم پاک این کشور رو از بین میبریم امیدوارم این خاک و مرز بوم ببخشدمون خیلی ظلم چه به خودمون چه به خاک کردیم 

🥀‌‌⃤IF U SEE EVERYTHING beautiful, know that ur drunk

کووووووو تا یلدااااا

چ دغدغه هایی دارین بخدا

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄