2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با اپلیدی نزن خیلی بد میشه مخصوصا پاها همشون زیر پوستی در میان فقط موم خوبه

اره دقیقا... من فقط برا زیر بغل استفاده میکنم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

درد نداره

زیر بغل فقط دو سه بار اول اذیت میشی.. بعدش اصلا نمیفهمی

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اره منم همیطور واسه دست هم خوبه بدک نی ولی قشنگ گند زده ب پاهام موندم چیکار کنم 😭

کیسه و سفید بکش تو حموم

با لیدوکائین نمیشه دردشو کمتر کرد

امتحان نکردم عزیزم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز