2777
2789
عنوان

بچه ها دلم گرفته 😭😭😭

121 بازدید | 10 پست

شوهرم اصلا محل نمیده قهره..بخدا س چهار روز اشتییم ی هفته قهریم..تازه اونم من پاپیش میذارم وگرنه اصلا اشتی نمیشیم....بخداخستم دیگه خسته...تواین یکماه اخیر سومین یا چهارمین بارع قهریم

برا چی

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

چرا؟

چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازم حلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودمو خودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو منی یا من تو ام. شوهر منم همش قهره. گاهی واقعا دلیلی نداره فقط قهره. حالم ازش بهم میخوره. خاک تو سرشون کنند با این بچه بزرگ کردنشون. اصلا مرد نیست غیرت نداره عوضی. دلم میخواد بمیره

ن بابا خیلی از مردا خودشونو نمیدونن چشونه

این منو مقصر میدونه...همش میگه رفتارات صادقانه نیست الکی هستی و..بخدا من کاملا ساده رفتار میکنم و بی الایش ..همش بخاطره اختلافات قبل عردسیمونه...چندماه قهربودیم.

این منو مقصر میدونه...همش میگه رفتارات صادقانه نیست الکی هستی و..بخدا من کاملا ساده رفتار میکنم و بی ...

آخه می‌دونی چیه من قشنگ درکت میکنم 

همسر منم تو نامزدی حتی بعداز عروسی همیشه گیر میداد بهم زود قهر میکرد من باید آشتی میکردم ؛ گیر میداد چرا میری تو اینستا دنبال چی می‌گردی ؛ بهم می‌گفت تلگرامتو پاک کن و... اووووف انقدر بهونه می‌آورد تا من یه مانتو می‌خریدم قهر میکرد چرا همش به فکر خودتی  تو فقط پولارو هدر می‌کنی و...

انقدر خودمو نشونش دادم (خیلی سخت بود ) از مغازه میومد خونه رو مثل دسته گل میکردم و بهش میگفتم خسته نباشی و ... 

خلاصه لباساشو مرتب رومیاوردم میزاشتم که صبح داره می‌ره تمیز بپوشه _ یا مثلاً براش بدون مناسبت لباس می‌خریدم خلاصه مردم و زنده شدم خداییش عصابم خیلی بهم می‌ریخت  

اما الان دیگه بعداز ۱ سال که از عروسیمون گذشت اصلا با هیچ کاریم کار نداره ؛غر نمیزنه ؛گیر نمیده

مرور زمان بهشون نشون میده