2777
2789
عنوان

میشه بیاید بگید چرا😔

169 بازدید | 16 پست

من ۸ماهه اقدامم .نه شوهرم نه خودم مشکلی نداریم . فولیکول عالی اسپرم عالی.آزمایشات خوب ونرمال.

درسته بعله اول خواست خدا ولی چرا تواین ۸ماه با دار نشدم

حتی این ماه لتروزل و کلومفین و دوفاستون هم خورده بودم 

واقعا چرا

این همه آدم مشکل دار یهو میبینی حامله میشه ولی من چرا نمیشم وقتی از لحاظ علمی مشکلی ندارم😔

عزیزم من هم مثل شما بودم هیچ مشکلی نداشتیم از بس هر ماه بهش فکر میکردم و استرس داشتم نمیشد، دکترم میگفت استرس بزرگترین مانع برا بارداری هست، این ماه که اصلا قصدش رو نداشتم و فقط یکبار جلوگیری نداشتم شد، اصلا بهش فکر نکن عزیزم، اما اگر خیلی نگرانی یک عکس رنگی بگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکلت به خدا باشه 

الان علم اونقدر پیشرفت کرده که اصلا اینا مهم نیست حتی اگه شرایطشو هم نداشتی میتونستی باردار شی 

حالام که میگی الهی شکر مشکلی نداری از نظر پزشکی 

پس من قول بهت میدم صدای مامان مامان گفتنشو بشنوی

خدای 50تا صلوات واسه براورده شدن نیت خواهر گلم

بچه ها شما هم که میتونین دریغ نکنین دعاکنین و صللوات بفرستین که دامن خواهرمون سبز بشه

الهی خدا خودش کمکت کنه

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            

[QUOTE=164771003]توکلت به خدا باشه  الان علم اونقدر پیشرفت کرده که اصلا اینا مهم نیست حتی اگه شرایطشو هم نداشتی ...[/

ممنونم عزیزدلم چقدرشما مهربونی💚💚💚

توکل بخدا