با هم رسیدیم میخاستیم سوار اسانسور بشیم من گفتم بفرمایید یهو دیدم پسرش با پا یعنی با همون کفشی ک بیرون بوده دکمه اسانسورو زد!!گفتم پسر خوب دستکش دستت بکن او کفشت ممکنه الوده باشه بقیه همسایه به خطر میفتن یهو مامانش برگشت گفت به شما ربطی نداره!گفتم این به همه همسایه ها ربط داره اتفاقا دیگ محل نداد سوار اسانسور شد انگار ک یعنی من ناراحت شدم ازت و طلبکارم شد🤐خوبه دائمی نیستن اینجا خدا کنه زودتر برن با این فرهنگ شعورشون
اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم 😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
به عنوان یک دکتر برای اینجور آدم ها عقل و شعور تجویز میکنم. همین کار پسر ایشون باعث هزارانن مبتلا میشه
به عنوان یک دکتر شوخی شوخی تو تاپیک ها براتون تجویز میکنم. مثل: به عنوان یک دکتر برات صبر تجویز میکنم. یعنی دکتر واقعی نیستم من رو به اشتباه دکتر معرفی نکنید. حالا که تا اینجا برای خوندن امضام اومدی و دیدی تنها متن مخصوص به تو همینه: ای کسی که این اما را میخوانی عجب آدم ساده ای هستی. این زنجیره رو ادامه بده و پست من رو ریپلای کن و راجب امضام چیز میز بگو تا شخص دیگری بیاد و متن مخصوص خودش رو ببینه. تیکر از تخم بیرون اومدن جوجه های بلدرچین هام هست. باردار نیستم
حالا انقدر نگرانی تو اسانسور با بقیه نرو میزاشتی برن بعد دوباره خودت تنها میرفتی
اخه با کفش کثیفش زد منم دستکش نداشتم
اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌