2777
2789

خلاصه یه قابلمه بزرگ تیر کرد شوهرش محکم خورد تو پای بچه من و دعوا شروع شد کل زن و همسایه ها حالا از بخت بد همه هم اقوام چ اقوام گوهی هم خلاصه حالا میخاد بره فردا دادگاه ولی شناسنامه و هیچ مدرکی هم برنداشته میگه اول شکایت کنه ازش یا معریه اشو بزاره اجرا؟میخاد فردا صب زود بدون اینکه کسی بفهمه ک جلوشو نخاد بگیرن

بچها کتک هم زده خواهرمو ولی جاش معلوم نیست ک بره پزشک قانونی نمیتونه خودش کاری کنه؟ سر خودشو بشکونه یا با کمربند؟

بچها شوهرش بماند ک چقد ببخشیدا ج ده ن بازی میکنه اینقد بیشعوره ک حد نداره الان بخاطریکه طلاشو فروخته بود خواهرم داده بود دست داداشم بعد این گفت چرا دادی دسته داداشت خواهرمم گفت تاالان زنگ بزنم بریزه حسابت بعد این دوباره صداشو بلند کرد و فحش و بددهنی ن چرا دادیش داداشت اول بخدا همین الانم خواهرم زنگ میزد داداشم میرخت حسابش چون داده بودش دستش ک خراب نشه هم بیشتر بشه مثه بانک بهش سود بده ولی بهتر بود

اول اروم باش 

اروم ك شدي حرفاتو بنويس ك متوجه بشيم 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی چی خودشو با کمربند بزنه😐بعد طلا میده داداشتون نباید با همسرش،صلاح مشورت کنه؟؟؟؟

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏

بنظر من خواهر شما زن گرفته ن شوهر کرده😑😂😂😂😂😂

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏

بنظر من خواهر شما سرکشه ک شوهرشم اونجوری جبران میکنه

نفهمیدم

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است
هیچی نفهمیدم

خب بیخیال فقط راهنمایی کنید واسه رفتن دادگاه و مهریه و طلاق چیکارکنه هیچ شناسنامه و چیزی نیورده از خونه اش

دفترچه ازدواجشون هم شوهرش پاره کرده چیکار باید کنه الان

کتک هم زده خواهرمو ولی جاش معلوم نیست  ک بخاد بره پزشک قانونی 

میخاستم کامنت بزارم دیدم چن نفر قبل من زحمتشو کشیدن

چی-شده#  

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق