2777
2789
عنوان

راهنمایی برای روغن آرگان

102 بازدید | 2 پست

سلام بچه ها اگه میشه یه راهنمایی کنید راجع به روغن آرگان

من بعد از زایمان روی شکمم یه عالمه ترک ترک شده  خواهر شوهرم گفت که اگه بهش روغن آرگان بزنم درست میشه ولی من داشتم می گشتم دیدم که اگه خالصش رو بخوام بخرم خیلی گرونه بعد از کلی گشتن توی نت یه جا پیدا کردم که روغن آرگان پنتن داشت و قیمتش هم خیلی خوب بود و منم سریع خریدمش ولی حالا شک کردم و برام سوال شده که سرم مو پنتن که همون روغن آرگان برای مو میشه روی پوست هم زد یا برام مشکل ایجاد می کنه !!!؟؟؟   اگه بدرد نمی خره میشه بهترین مارک روغن آرگان که می شناسید رو بهم معرفی کنید؟  

اينكه جز محصولات مو هست

ب نظرم برو دكتر پوست ي چيز تخصصي بده بهت كه سريع جواب بده

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              

دخترخالم وقتي باردار شد از همون ماه هاي اول روغن زيتون ميزد يه ترك نداره هيچي ها

حتي ماه هاي اخرم بزني بي فايدس. بايد از اول شروع كني. 

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792