2777
2789
عنوان

حس میکنم پسر یکسالم مشگل ذهنی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 67 پست
راه میره ولی چیزی پرتاب نمیکنه حرف هم مثلا بابا ماما دد قاقا میگه ولی مفهموم ندارن همینجوری راه میره ...

خودتو ناراحت نکن به نظر منکه بچتون خیلی عادیه منم ی دختر یک ساله دارم 

اما بازم ببرش دکتر تا خیالت راحت بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راه میره ولی چیزی پرتاب نمیکنه حرف هم مثلا بابا ماما دد قاقا میگه ولی مفهموم ندارن همینجوری راه میره ...

نگران نباش.پسرمنم 15ماهشه زیاد کلمه نمیگه چن تاجیز نامفهوم میگه مثلا ب من نگاکنه بگه ماما نمیگه ولی خداروشکر باهوشه مثلا تامیگم گشنته پستونکشو از دهنش درمیاره میدونه میخام غذا بدم.بچه که بازی کنه و صدا مدا ازخودش دربیاره صداکردنی برگرده به سمت صدا هیچ ایرادی نداره سالمه

خیلی دلم گرفته از خیلیا،انقد دوس دارم منم مث بقیه امضاهای فلسفی و شعرمعر بزارم حافظم یاری نمیکنه برا تقویت حافظه چیزی میدونین بگین براتون صلوات بفرستم😊😊
میگن باید ب تو بگه ماما یا حداقا یه کلمه مفهمومی بگه یا بگی دس دسی دس بزنه یا مثلا اشاره کنی بفهنه ی ...

خب تمرین کن .بچه که بهش وحی نازل نمیشه .با تمرین و تقلید یاد میگیره .الکی بزرگ میکنن بهداشت قضیه رو .

اخه پسر من بگم بده یا بیا یا برو هم متوجه نبست

استارتر عزیز دکترای فوق تخصص هم گاهی تشخیص اشتباه میدن اونوقت شما به خاطر این نگرانی؟شما بازم بچه رو پیش دکتر ببر تا خیالت راحت بشه.یعنی چی که دل ندارم شما مادری عزیز من باید قوی تر از این حرفها باشی.ببین فوق تخصص زنان به من گفت به هیچ عنوان باردار نمی شی.بدون استفاده از دارو باردار شدم و الان پسرم سه سالشه.خیلی هر حرفی رو جدی نگیر.اگر خدایی نکرده دکتر هم تایید کرد که بچه ات مشکل داره بازم با چند تا دکتر دیگه مشورت کن.

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
نگران نباش.پسرمنم 15ماهشه زیاد کلمه نمیگه چن تاجیز نامفهوم میگه مثلا ب من نگاکنه بگه ماما نمیگه ولی ...

میگما به بچه تا ۶ماهگی میشه پستونک داد 

اگه میتونی پستونکشو ترک کن 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره

عزیزم زیاد به حرف بهداشت اعتنا نکن، عذرمیخوام اکثرا بی سوادن، من دخترمو 18 ماهگی برده بودم برگشته به من چی میگه میگه دخترت قدش کوتاه شده😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑گفت مگه میشه آخه😑😑😑😑اصرارم میکرد‌ که نه قدش کوتاه شده ببرش دکتر تغذیه😑😑😑😑😑اومدم به شوهرم گفتم گفت آخه مگه خمیره کوتاه بلند شه😑😑😑😂😂😂😂😂😂😂😂یه بار تو حاملگیم رفتم برگشت بهم گفت دیابت و گواتر داری که😂😑😑گفتم اینارو دکتر گرفته ازم هااااا مطمئنی گفت آره برو یه آزمایش دیگه بده😑😑😑😑اومدم خونه گفتم بروبابا دکتر با اون همه عظمتش میگه مشکلی نداری تو میگی مریضی😑😑

مثلا گفتن بگی کو توپت به توپش اشاره کنه یا بگی بشین بشینه یا حداقل به من یا باباش بابا یا ماما بگه ...

وااااا همین 😐😐😐 این ترس داره مگه ،نه نگران نباش حتما خودتون تنبلش کردین تو خونه زیاد باهاش حرف بزن ببخشید به قولی گقتی از هرچی صحبت و وراجی کن براش ،باهاش بازی زیاد کنید 

آره واقعا به من گفتن سر پسرت بزرگ دو سالگی اونقدر ترسیدم خو یعنی چی ممکنه عقب افتاده باشه. رفتم خونه ...

بچه منم بهداشت میگفت سرش رشد نداره  الکی میترسوند الان بچه ام مدرسه تیزهوشان میره ۱۳ سالشه    بهداشت زیاد جدی نگیرید

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .

الهی خیر نبینن این بهداشتیا خدا لعنتشون کنه خواهر نازنین منو تو ۴۰ روزگی مردک خرفت چند بار از ارتفاع یک متری پرت کرد رو تخت و همون شد ک خووهرم تشنجای بدون تبش شروع شد . دکتر گفت بچه زمینشو داشته ولی کجا بهش شوک وارد کردین ک انقد تعدادش زیاد شده 

برا داداشمم بهداشت گفت مشکل داره ببرین مشاوره ک ما اصن توجه نکردیم بهشون 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
میگما به بچه تا ۶ماهگی میشه پستونک داد  اگه میتونی پستونکشو ترک کن

خیلی وابسته شده نمیدونم چجوری ترکش کنم اخه شیرخشک هم میدم تا شیرشیشه ش تموم میشه پرت میکنه و دنبال پستونکش میگرده ندم جیغ میزنه

خیلی دلم گرفته از خیلیا،انقد دوس دارم منم مث بقیه امضاهای فلسفی و شعرمعر بزارم حافظم یاری نمیکنه برا تقویت حافظه چیزی میدونین بگین براتون صلوات بفرستم😊😊