2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت چرا خیلی وقته نمیای خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 64 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلش برات تنگ شده دوس داره ببینتت عروس خانوم عزیز😊 اما خب نمیدونه چجوری بهت بگه بیا ببینمت😊🔥

به دل نگیر عزیزم

این کاربری از تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ دست شاباله هست و پست های قبل مربدط ب شخص دیگه ایه.درخواست دوستی ب هیییچ‌عنوان قبول نمیکنم ،اگر با نظر من مخالفی لطفا ریپ نکن🌺 
اخه ی جوری قیافه گرفت گفت بهار خیلی  وقته خونمون نیومدی ...یعدش گفت لابد با موتور سرده تمیای .. ...

دنبال جواب قانع کننده بوده😄

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
اخه ی جوری قیافه گرفت گفت بهار خیلی  وقته خونمون نیومدی ...یعدش گفت لابد با موتور سرده تمیای .. ...

کرونارو میگفتی.

بعدم خودش گفته سرده با موتور میگفتی اره درسته دیگه کش نمیدادی.حالام ک گذشت اصلا مهم نیست بهش فکر نکن

خدای مهربون شکرت😍

خب حالا هم گفته باشه چه اشکالی داره تازه باید خوشحال باشی والا مادر سوهر من اصلا دوس نداره بچه هاش برن یسالم نرم چیزی اصلا انگار نه انگار

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷