2821
2789
عنوان

کممممممک

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 48 پست
آره من خونریزی گرفتم حدود دو هفته قطع نشد رفتم دکتر گفت بخاطر آی یو دی عفونت کردی خارجش کرد بعد هم آ ...

رابطه بدون مراقبت داشتی مگه

خداجونم مرسی که چراغ خونمو روشن کردی و دو تا فرشته ی مهربون بهم دادی ❤❤❤❤❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خدا کنه اما همین الآن اینجا سرچ کردم بعضی ها نوشته بودن احتمال داره دارم از ترس پس می افتم

من قرص جلوگیری میخورم الان روز 26 لک دیدم یکی قرمز روشن یکی قهوه ای خیلی تیره که رشته ای بود این طبیعیه؟

یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏
من قرص جلوگیری میخورم الان روز 26 لک دیدم یکی قرمز روشن یکی قهوه ای خیلی تیره که رشته ای بود این طبی ...

نه طبیعی نیست می تونه از استرس باشه اما من سر هر دو بچه هام تو زمان پریودم لک دیدم

نه طبیعی نیست می تونه از استرس باشه اما من سر هر دو بچه هام تو زمان پریودم لک دیدم

من شهریور سقط داشتم دکتر قرص جلو گیری داد 3بسته این اولین بسته بود که هنوزم تموم نشده! یعنی امکان بارداری هست؟

من شهریور سقط داشتم دکتر قرص جلو گیری داد 3بسته این اولین بسته بود که هنوزم تموم نشده! یعنی امکان با ...

نا بعید می دونم با قرص اضطراری باردار بشی احتمالا این مساله هم مال هرمونهاس

من متوجه نشدم نوشتی قرص می خوری

نا بعید می دونم با قرص اضطراری باردار بشی احتمالا این مساله هم مال هرمونهاس من متوجه نشدم نوشتی قرص ...

اضطراری که نیست قرص جلوگیریه.ااخه مگه نباید پریود بعد 28روز اتفاق بیوفته؟؟؟

اضطراری که نیست قرص جلوگیریه.ااخه مگه نباید پریود بعد 28روز اتفاق بیوفته؟؟؟

من اشتباه تایپ کردم با قرص جلوگیری نوشتم اضطراری

نه لزومی به 28 روز نیست خیلی ها هستن که با قرص پیشگیری دوره هاشون بالاتر از 28 روزست فقط این مهمه که دوره هات رو فیکس می کنه

بی بی چک و باید بعد از ۱۰ دقیقه نگاه کنی من یه دفعه که بی بی چک زدم بعد ده دقیقه منفی بود نوار و ننداختم دور بعد از یک ساعت  دیدم دو تا خط  شده ولی کم رنگ دوباره تست بده  اون به خاطر زمان زیاد موندنشه 

بی بی چک و باید بعد از ۱۰ دقیقه نگاه کنی من یه دفعه که بی بی چک زدم بعد ده دقیقه منفی بود نوار و نند ...

می دونم باید نهایت ده دقیقه نگاش کنی اما تا دیدم بعد ا. یک ساعت هاله انداخته سرچ کردم دیدم تو نی نی سایت نمونه هایی بوده که بعد از یک ساعت هاله انداخته و واقعا هم مثبت بودن

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 12 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 11 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز