2821
2789
عنوان

کممممممک

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکبار ای یو دی گذاشتم عفونت کردم قرص و آمپول اونقدر هرمونم رو بهم ریخت که ولش کردم واسه همین پیشگ ...

ک ا ن د و م استفاده کن 

قرص بخور

خداجونم مرسی که چراغ خونمو روشن کردی و دو تا فرشته ی مهربون بهم دادی ❤❤❤❤❤
من یکبار ای یو دی گذاشتم عفونت کردم قرص و آمپول اونقدر هرمونم رو بهم ریخت که ولش کردم واسه همین پیشگ ...

ببخشیدها اینو میپرسم ای یو دی گذاشتی قاعدگی هات هم به هم ریخت و عفونت کردی من آلام ۳ هفته س پری شدم پاک نمیشم دستگاه دارم ممکنه از اون باشه به نظرت تجربه تو میگی

آخه من شنیده بودم تو دوران شیردهی خیلی ها باردار نمیشن سر پسر اولم هم تا زمانی که شیر می خورد لاکتین بدنم خیلی بالا بود واسه همین دکتر زنان بهم گفت احتمال خیلی کمی داری در دوران شیردهی بارداری بشی ممکنه وضعیت بدن تغییر کنه؟ 

آخه من شنیده بودم تو دوران شیردهی خیلی ها باردار نمیشن سر پسر اولم هم تا زمانی که شیر می خورد لاکتین ...

نه بابا اینا همش حرفه الان دیگه همه چی عوض شده احتمال داره که بشه

ببخشیدها اینو میپرسم ای یو دی گذاشتی قاعدگی هات هم به هم ریخت و عفونت کردی من آلام ۳ هفته س پری شدم ...

آره من خونریزی گرفتم حدود دو هفته قطع نشد رفتم دکتر گفت بخاطر آی یو دی عفونت کردی خارجش کرد بعد هم آزمایش داد گفت اصلا سطح لاکتین خیلی بالاست احتمال بارداری به شدت ضعیفه فکر نکنم با پیشگیری طبیعی هم به مشکل بخوری منم اینبار به همون اعتماد کردم

منم بعد پنج ماه از زایمانم با ابنکه پری خیلی منظم شده بود ولی یه هفته عقب انداختم ولی بی بی نزدم ببی ...

خب بزن عزیزم چقد ریلکسی من استرس گرفتم به جای تو وای بزن بگو بهمون

آره من خونریزی گرفتم حدود دو هفته قطع نشد رفتم دکتر گفت بخاطر آی یو دی عفونت کردی خارجش کرد بعد هم آ ...

وای یعنی منم باید خارج کنم الان ۳ هفته س تموم نمیشه رفت تو ۴ هفته چیکارش کنم

البته کرونا هم گرفته بودم