2777
2789
عنوان

كلاس انلاين

87 بازدید | 16 پست

اوناايي ك كلاساي انلاين طولاني دارن چيكار ميكنن خسته نشن؟

مثلا حوصلشون سر نره؟

كلاسا واسه من خيلي دير ميكذره خسته كنندس

چيكار ميكنيد گوش ميديد تا زمان زودتر بگذره؟ يا اينكه ميريد سراغ كاراي ديگه؟!

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

خب بستگی داره

اگه اول صبح باشه که وارد میشم بعد میخوابم

اگه سر کار باشم مشتری جواب میدم

اگه باشگاه یا استخر باشمم که ورزش

خونه باشمم که کانتری چیزی بازی میکنم دیگه

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بستگی داره اگه اول صبح باشه که وارد میشم بعد میخوابم اگه سر کار باشم مشتری جواب میدم اگه باشگا ...

واي😂😂پس كلا گوش نميديد

بستگی داره چه کلاسی باشه  خب کلاسای تخصصی باید گوش بدی تا یاد بگیری  ولی عمومیا رو فقط ب ...

واي همون تخصصي ادمو خفه ميكن

٣ ساعت خيليه خدايي

واي همون تخصصي ادمو خفه ميكن ٣ ساعت خيليه خدايي

مال من 3 ساعت و چهل و پنج دقیقه 😫

ببین خوراکی حتما داشته باش

چیپس و پفک و تنقلاب و بادوم و این چیزا

خیلی کمک میکنه زمان زود تر بگذره

آب هم حتما یه لیوان بخور وسطای کلاست بیدارت میکنه

سعی کن به حرف یارو گوش بدی

منم خیلی برام سخته

ولی چون کسی نیستم که بعدش بشینم بخونم همونجا گوش میدم که تمومش کنم بره که موقع امتحان (مجازی رو میگم) بدونم باید چجوری سوالارو پیدا کنم

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
استخر ها مگه باز شدن؟

نه

ولی واسه ما بازه 😄

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
مال من 3 ساعت و چهل و پنج دقیقه 😫 ببین خوراکی حتما داشته باش چیپس و پفک و تنقلاب و بادوم و این چی ...

اره خوراكي و اينا هم دارم

ولي كلا ساعتاش زياده 😂😢

منم اذيت ميشم

من اولین کلاسمو فردا ساعت ۸صبح دارم ولی باید ارباب رجوع جواب بدم...پس وارد کلاس شم بعد کار خودمو بکن ...

با استاد صحبت كنيد كه كار ميكنيد قبول ميكنن احتمالا

عه😂احتمالا شهر شما كرونا كم كدوم شهرين؟

مشهد 

استخرا هم تعطیله.