2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون من خسيسم؟

698 بازدید | 53 پست

مادرشوهر و خواهر شوهر و بعضى از دوستام غير مستقيم بهم ميگن خسيس 

من هميشه موقع خريد كردن ميگردم يچيز ارزون بخرم.يا كمتر ميخرم.مثلا براى خريد مايحتاج خونه از هر چيز يدونه برميدارم.يدونه رب،يدونه خمير دندون...

يا مثلا ميدونم فلان فروشگاه بهترين و شيكترين شال و روسرى رو داره و خودم زمان مجردى مشتريش بودم.ولى الان ميرم پايين شهر خريد ميكنم كه ارزونتر باشه.خب معلومه كه تيپم مثل اونا كه آنلاين از تركيه سفارش ميدن،يا بالا شهر و مزون خريد ميكنن نميشه

اما با اين وجود باز آخر ماه تو حسابم پول نيست.اگه داشتم كه بلد بودم چطور خرج كنم.ولى باز بعضى ها تحقير آميز رفتار ميكنن و ميگن خسيس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگر وضع ماليتون خوب نيست مجبوري اينجوري خريد كني ديگه خسيس بودن نيس

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍

خسیس نیستی بنظرم بلد نیستی مدیریت کنی پول رو یعنی شاید مخارج اضافی داری ولی پنهان و ب چشم  نمیاد همونا پولتو ته میکشن

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

اینطوری ک از نوشتتون برداشت کردم خسیس نیستید

بنا ب شرایط اقتصادیتون مجبور ب این مدل رفتار شدید ک البته خیلی هم خوبه

باید از خداشون باشه ک توی این اوضاع نابسامان مالی ولخرجی نمیکنید

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡