2777
2789
عنوان

اخه من چه مرگمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 81 پست

تاپ وکلیپس امشب بنداز سطل زباله بزار دم در چند روز کلافه میشی ولی بعد راحت میشی.یادمه یکی از آشناها بچس به پتوش معتاد بود یا برادر زاده خودم به شیشه شیر وقتی با مامانش انداختی دور دیگه سراغش نگرفت  از مقالات ناراحت نشید ولی شما به تغییر نیاز دارید فقط هم خودتون میتونید به خودتون کمک کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موهاتو بیار رو شونه ت از جلو برو جلو آیینه ۳قسمت کن بباف کم کم تمرین کنید دبگه حفظ میشی خودتون یاد میگیرین من مامانم تازه فوت کرده مامانم میبافت الان خودم میبافم چون خواهرم ندارم میتونی موهاتو بیار جلو بعد اندازه ۵سانت قیچی کن من قیچی کردم هفته ای یکم قیچی کن اگه خیلیی بلنده تا شوهرتون نغهمه که چه زیاد قیچی کردین کم کم قیچی کن خودت که چشم شوهرتون عادت کنه هفته ای ۱بار مثلا قیچی گن

تاپ وکلیپس امشب بنداز سطل زباله بزار دم در چند روز کلافه میشی ولی بعد راحت میشی.یادمه یکی از آشناها ...

میدونم الان هم گفتم دیگه اونارو نمیپوشم اما نمیدونم طاقت میارم یا نه به گفتع شما حتما باید بندلزم دور تا واره دیکع ایی نداشته باشم

پریکوچولو سابقم،

وای دختر منم اینجوریه یهو به یه لباس و یا مدل مو وابستگی شدید میشه مثلا یه مدت تل اون نباشه بهم میریزه یا لباس چند تا دمپایی داره ولی فقط یه دونه داغون وسیاه شده میپوشه منم نمیدونم این رفتار ها چیه همه بزرگ شه خوب میشه 

وای دختر منم اینجوریه یهو به یه لباس و یا مدل مو وابستگی شدید میشه مثلا یه مدت تل اون نباشه بهم میری ...

منم از کودکی همینطور بودم،یه مدت هم هفت سال طبقه پایین مادرشوهر زندکی کردم صبح تا شب با حجاب بودم بخدا همه جام خیس میشد

پریکوچولو سابقم،
منم از کودکی همینطور بودم،یه مدت هم هفت سال طبقه پایین مادرشوهر زندکی کردم صبح تا شب با حجاب بودم بخ ...

پس حتما برو روانشناس یه بار دخترم رو بردم گفت تیک رفتاری داره مثلا چراغ ها رو باید خودش تو خونه روشن کنه خاموش کنه به لباس هاش وابستگی داره البته شما میگی گرمته شاید هورمونی به ریختی ولی اگه از لحاظ روانی بهم می‌ریزی برو شاید یه جور وسواسه 

به نظرم از گرما خیس عرق نمیشی

از استرس خیس عرق میشی

یا اینکه یاد روزای اجباری و خاطرات تلخ ت می افتی 

ی جور لجبازی ه انگار 

The difference between me and others's that I'm not  afraid of anything at all